Κατηγορίες
Αναπηρικά & Ορθοπαιδικά Είδη, Τεχνητά Μέλη Ανθρώπινου Σώματος
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ορθοπεδικός Οίκος ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα για περισσότερα από 60 χρόνια. Οι πελάτες μας ωστόσο, προέρχονται όχι μόνο από τα Ιωάννινα και την Ήπειρο αλλά από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Στο εργαστήριό μας κατασκευάζονται και εφαρμόζονται εξατομικευμένες ορθώσεις και προθέσεις: τεχνητά μέλη, κηδεμόνες σκολίωσης - κύφωσης, ορθώσεις άνω - κάτω άκρων - ΣΣ, ορθοπεδικές ζώνες, ορθωτικά πέλματα κατόπιν πελματογραφήματος.
Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από κοινοποιημένο οργανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ειδικότερα, χάρη στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στην αντιμετώπιση της σκολίωσης - κύφωσης επιτυγχάνονται εντυπωσιακά μετρήσιμα αποτελέσματα με τους διορθωτικούς κηδεμόνες μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο κατάστημά μας επίσης, μπορείτε να βρείτε πλήρη γκάμα ορθοπεδικών ειδών: αναπηρικά αμαξίδια, γερανούς, νοσοκομειακά κρεβάτια, αεροστρώματα κατακλίσεως, ανατομικά βοηθήματα, ορθοπεδικά και ανατομικά υποδήματα, είδη μαστεκτομής, ιατρικές κάλτσες - καλσόν, ζώνες κήλης, ορθοπδικές ζώνες, βαδιστικά κάθε τύπου.
Προσοχή: Η επιλογή του ορθωτικού - προθετικού που θα αναλάβει την αποκατάστασή σας δεν είναι απλή υπόθεση και δεν πρέπει να γίνεται τυχαία.
Στη μακρόχρονη (3ης γενιάς) παρουσία μας στο χώρο των ορθοπεδικών, εγγύηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας είναι το όνομα ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ που οι πελάτες μας το έχουν ταυτίσει με την ποιότητα και τη σιγουριά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κηδεμονες Σκολιωσης Boston, Κηδεμονες Κυφωσης, Ορθοπεδικα Πελματα, Ορθοπεδικα Υποδηματα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: