Κατηγορίες
Κλιματισμός, Φυσικό Αέριο, Είδη Θέρμανσης
Αντλίες Θερμότητας
Εγκατάσταση Κλιματιστικού
Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
Θερμοπομποί
Καλοριφέρ
Λέβητες Φυσικού Αερίου
Μελέτη Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου
Σόμπες Pellet
Συντήρηση Κλιματιστικού
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ΕΝ+ΕΝ Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας του Θωμά Ιωαννίδη ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2000 με πρωταρχικό στόχο να παρέχει ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στον κλιματισμό και τη θέρμανση. Αυτό περικλείεται πολύ εύστοχα στο μότο «save ENergy, save the ENvironment».
Αρχικά απευθύνθηκε στους επαγγελματικούς χώρους όπου υπήρχαν μεγάλα περιθώρια εξοικονόμησης, για να προτείνει τους κτηριακούς αυτοματισμούς και την τεχνολογία INVERTER στα μεγάλα συστήματα θέρμανσης-κλιματισμού.
Γρήγορα όμως επεκτάθηκε και στον οικιακό τομέα, όπου η ανοικοδόμηση ζητούσε έξυπνες και οικονομικές στη λειτουργία λύσεις. Εκεί υλοποίησε ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και δροσισμού, συστήματα ηλιοθερμίας για την παραγωγή Ζ.Ν.Χ. και υποβοήθηση θέρμανσης, αντλίες θερμότητας για θέρμανση και ψύξη και συστήματα με λέβητες πετρελαίου συμπύκνωσης.
Η άνοδος της τιμής του πετρελαίου όμως έστρεψε την αγορά στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως είναι το πέλλετ. Στην τάση αυτή η εταιρεία απάντησε άμεσα και υπεύθυνα, με ποιοτικές και σοβαρές λύσεις: επώνυμες εστίες, αποδοτικούς λέβητες και αξιόπιστους καυστήρες πέλλετ.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία ΕΝ+ΕΝ Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας του Θωμά Ιωαννίδη προσφέρει ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις σε οικιακές και επαγγελματικές εφαρμογές κλιματισμού, θέρμανσης και ηλιακών συστημάτων, με γνώμονα την αξιοπιστία των λύσεων και το χαμηλό κόστος λειτουργίας.
Εφαρμόζει οργανωμένα και άμεσα λύσεις κλιματισμού, αερισμού - εξαερισμού και στον πιο απαιτητικό επαγγελματικό χώρο.
Εγκαθιστά απλά ή πολυεπίπεδα συστήματα θέρμανσης με τη μέγιστη εκμετάλλευση Α.Π.Ε. (ηλιοθερμία, αντλίες θερμότητας, γεωθερμία) και το ελάχιστο κόστος χρήσης σε οικίες.
Αντικαθιστά τα παλιά και απαξιωμένα λεβητοστάσια πετρελαίου με αντλίες θερμότητας, τους καυστήρες πετρελαίου με καυστήρες πέλλετ.
Χρησιμοποιεί το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» για τη χρηματοδότηση των ενεργειακών παρεμβάσεων στα κτήρια και τα συστήματα θέρμανσής τους.
Εκπονεί ενεργειακές μελέτες και εκδίδει Π.Ε.Α. (Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης) για τους πελάτες της. Επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων με θερμογραφίες και καταμέτρηση των καταναλώσεων.
Μέχρι 12 δόσεις με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σερβις Service Κλιματιστικων, Αντλιες Θερμοτητας, Σομπες Πελλετ, Λεβητες Αεριου, Net Metering, Ενδοδαπεδια Θερμανση, Εξοικονομηση Ενεργειας, Λεβητες Πετρελαιου, Κλιματιστικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ξάνθη, Κομοτηνή, Καβάλα.
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 20:00
Σάββατο από 08:00 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: