Κατηγορίες
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών
Περιγραφή Επιχείρησης

H γνώση ξένων γλωσσών ανοίγει "δρόμους" επικοινωνίας, διευρύνει τους ορίζοντες της σταδιοδρομίας και της προόδου, δημιουργεί πολίτες ενός ευρύτερου κόσμου, έτσι όπως ακριβώς αξίζει να είναι τα παιδιά μας.
Με άξονα αυτή τη φιλοσοφία και έχοντας την πεποίθηση πως η εκμάθηση ξένων γλωσσών πρέπει να αντιμετωπίζεται ως δημιουργική διαδρομή και όχι ως μηχανική διαδικασία, εδώ και χρόνια "κτίζουμε" γερά και συστηματικά τα θεμέλια της ξενόγλωσσης παιδείας με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος γλωσσικής εκπαίδευσης. Πάνω από όλα εμείς πιστεύουμε ότι το παιδί πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα και έχουμε επικεντρώσει όλες μας τις προσπάθειες σ' αυτή την κατεύθυνση, έτσι ώστε και με τη στενή συνεργασία που έχουμε με τους γονείς, επιτυγχάνουμε θεαματικά αποτελέσματα ως προς την πρόοδο και τη σίγουρη απόκτηση πτυχίων γλωσσομάθειας των παιδιών μας.
Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ασπασίας Μίχου διδάσκονται οι γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά), με τμήματα που καλύπτουν όλες τις βαθμίδες των πτυχίων και ηλικιών.
Από το 1983, το δικό μας Κέντρο Ξένων Γλωσσών ξεχωρίζει για:
Την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει
Την προσωπική φροντίδα για κάθε μαθητή
Τη συνέπεια
Την οργάνωση
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα
Το σύστημα σπουδών
Την ανθρώπινη και ειλικρινή συνεργασία με γονείς και μαθητές
Τα μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας
Οι αρχές μας:
Αγάπη για το παιδί, γνώση, εμπειρία, επιτυχία. Για να μη χάνετε πολύτιμο χρόνο… κάντε τη σωστή επιλογή από τα πρώτα βήματα…. αποκτήστε τα πτυχία σας πριν από τα δύσκολα χρόνια του λυκείου και αφήστε τους άλλους να σας θαυμάζουν.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Αγγλικά
  • Γαλλικά
  • Γερμανικά
  • Ισπανικά
  • Ιταλικά

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγγλικα, Γαλλικα, Γερμανικα, Ισπανικα, Ξενες Γλωσσες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αχαΐα
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: