Κατηγορίες
Κινητή Τηλεφωνία, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Εμπόριο - Επισκευή)
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Mobile Therapy προσφέρει άμεσες, αξιόπιστες και οικονομικές επισκευές σε όλα τα κινητά, laptop, tablet και σταθερούς υπολογιστές. Βασική αρχή μας είναι η ειλικρίνεια,η αξιοπιστία και ο σεβασμός. Προσαρμοσμένοι στις ανάγκες της σημερινής επόχης παρέχουμε δωρεάν τεχνικό έλεγχο της συσκευής σας και την επισκευάζουμε στο χαμηλότερο δυνατόν κόστος με ποιοτικά ανταλλακτικά και με γραπτή εγγύηση που λαμβάνετε από εμάς.
Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και πρωτότυπες θήκες για όλα τα κινητά ή tablet, προστατευτικό γυαλί (tempered glass) με δωρεάν τοποθέτηση, powerbanks, bluetooth ηχεία, bluetooth ακουστικά, μεγάλη ποικιλία ακουστικών, βάσεις αυτοκινήτου και πολλά άλλα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς και όλα με εγγύηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σε όλους τους πελάτες του vrisko για αγορές από 15 € και πάνω κάνουμε δώρο ή μια θήκη για το κινητό τους αξίας ως 10 € ή το προστατευτικό γυαλί για το κινητό τους μαζι με την τοποθέτηση.

Επισκευές κινητών τηλέφωνων
Επισκευή tablet – Laptops – Pc
Αξεσουάρ και gadgets κινητών τηλέφωνων
Θήκες για κινητά και tablets
Δυνατότητα αποστολής της συσκευής σας με δικά μας έξοδα στο κατάστημά μας και επιστροφής στον πελάτη επισκευασμένη με δικά μας έξοδα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κινητη Τηλεφωνια Κινητης Τηλεφωνιας, Επισκευη Επικσευης Επισκευες Σερβις Service, Kinhta  κινητων, Laptop Laptops Φορητα Φορητων, Υπολογιστης Υπολογιστες Υπολογιστων, Αξεσουαρ Gadgets, Καταστημα Καταστηματα, Tablet Tablets Pc, Θηκη Θηκες, Παραλαβη Παραδοση Στον Χωρο Σας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: