Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΓΟΥΛΕΑ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Μία Ηλιαχτίδα αλλιώτικη από τις άλλες.
Ένας παραμυθένιος χώρος με μεγάλες και άνετες, ευήλιες και ευάερες αίθουσες όπου όλα τα παιδιά έχουν χαμόγελα χαρούμενα φωτεινά. Σε αυτή την Ηλιαχτίδα βρίσκεις ότι λαχταρά η παιδική καρδούλα σου. Σε ένα πολύ κεντρικό σημείο που εξυπηρετεί όλη την περιοχή στην καρδιά της Αμφιάλης ο παιδικός σταθμός Ηλιαχτίδα περιμένει όλα τα παιδιά με πολύ αγάπη για να τους χαρίσει φροντίδα και ζεστασιά. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, προσέχοντας τόσο την ψυχική εξέλιξη και την ικανότητα ουσιαστικής επικοινωνίας όσο και το ζήτημα της διατροφής.
Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους στη διδασκαλία και στη ψυχαγωγία και προετοιμάζουμε σωστά τα παιδιά για την υγιή κοινωνική και σχολική ένταξή τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τη νέα σχολική χρονιά με κωδικό 475 στην κατηγορία Α2.

Η κάθε ηλικία έχει τις δικές της απαιτήσεις και έτσι υπάρχουν ξεχωριστά ολιγομελή τμήματα. Έχουμε σωστό προγραμματισμό και κάθε μέρα έχουμε ένα θέμα και το αναπτύσσουμε. Κάνουμε όμως και άλλα πολλά πράγματα όπως ρυθμική γυμναστική, μπαλέτο, orf, ζωγραφική, πηλό αγγλικά, γράμματα, αριθμούς. Το ποιο καλό όμως είναι το θεατρικό παιχνίδι και το παραμύθι. Όλα τα παιδιά το αγαπούν. Γι' αυτό δίνουμε μεγάλη σημασία και στα δύο. Διασκεδάζουμε πολύ. Τα πάρτυ και οι γιορτές που κάνουμε είναι το κάτι άλλο. Μέσα στις όμορφες αίθουσες ή την κουκλίστικη αυλή, όπου και να κάνουμε γιορτή είναι ένα όνειρο.
Χορεύουμε,τραγουδάμε αλλά δεν σταματάμε μόνο σε αυτά. Βλέπουμε θέατρο, κουκλοθέατρο, πηγαίνουμε στο κολυμβητήριο, κάνουμε και θεατρικά παιχνίδια.
Ψυχολόγος - Σύμβουλος Οικογένειας - Παιδοδοντίατρος - Λογοπεδικός.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ιδιωτικο Νηπιαγωγειο, Νηπιαγωγειο, Νηπιαγωγειο Με Αδεια Υπουργειου Παιδειας, Τιμες Λογικες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: