Κατηγορίες
Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών, Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Συσκευών
e-shop
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1981 από τον Κο Μαράκο Χαράλαμπο και έκτοτε δραστηριοποιείται στον χώρο των οικιακών συσκευών, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα στους καταναλωτές. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή εμπειρία στον χώρο, πάντα με πελατοκεντρική αντίληψη και γνώμονα το ότι «κέρδος μας είναι το κέρδος του πελάτη». Διαχρονικός στόχος μας είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών και η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά. Έχουμε άμεση συνεργασία με όλους τους μεγάλους οίκους του χώρου και πολλοί από αυτούς μας όρισαν εξουσιοδοτημένο service, αναγνωρίζοντας το ήθος μας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οι εταιρείες αυτές είναι η Samsung, Liebherr, General Electric, Korting, Franke, Pyramis και για τις μικροσυσκευές η Miele και Philips.
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι άρτια καταρτισμένο και έμπειρο. Ενημερώνεται διαρκώς και παρακολουθεί σεμινάρια για τις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες στις ηλεκτρικές συσκευές, τα οποία διοργανώνονται από διάφορους οίκους της χώρας μας, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή όλων των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών. Έχουμε άμεση και συνεχή συνεργασία με όλους τους μεγάλους οίκους της χώρας μας όπως: Samsung, General Electric, Liebherr, Korting, Franke, Pyramis, Philips, Miele για τις οποίες είμαστε και εξουσιοδοτημένο service αλλά και τις Bosch, Siemens, Pitsos, Whirlpool, Candy, Amana, Maytag, Candy, Stirella κ.ά. Στην εταιρεία μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών δίνοντας τη δυνατότητα στον αδειούχο τεχνικό μας να έχει τα απαραίτητα μαζί του με σκοπό την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης αυθημερόν, αποφεύγοντας έτσι τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα στον πελάτη. Καλώντας στην εταιρεία μας και δηλώνοντας τη βλάβη ο συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για την ημέρα του ραντεβού. Στο 92% των καθημερινών κλήσεων η ανταπόκρισή μας είναι εντός 24ώρου. Κατανοώντας το πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, ο τεχνικός μας θα σας καλέσει την προκαθορισμένη ημέρα νωρίς το πρωί και θα σας δώσει ένα 2ωρο ραντεβού, μέσα στο οποίο θα σας επισκεφτεί. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να ανακαλύψετε και εσείς την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Εξουσιοδοτημενο Service, Αποκωδικοποιητης Mpeg4 Gl General Electric, Service Ψυγειων Ψυγειου, Service Πλυντηριων Πλυντηριου, Επισκευη Μικροσυσκευων Μικροσυσκευης, Επισκευη Επισκευες, Lg, Miele, Korting, Samsung, Liebherr, Βλαβη Βλαβες, Pitsos, Bosch, Siemens
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
  • Με αντικαταβολή
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 16:00.
 
Μοιράσου το: