Κατηγορίες
Κατασκευή Πισίνας
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Pool Center είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και συντήρησης κολυμβητικών δεξαμενών με εικοσαετή εμπειρία και πολυάριθμο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την κατασκευή και τη μετέπειτα συντήρηση της πισίνας σας με εβδομαδιαία επίσκεψη στο χώρο σας.

Μελέτη και αδειοδότηση

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρους μηχανικούς και αρχιτέκτονες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε την πισίνα που ονειρεύεστε με απόλυτη τήρηση του προϋπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος του έργου.
Κατασκευές
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Pool Center θα αναλάβει όλες τις εργασίες που είναι απαραίτητες έως την παράδοση της πισίνας σας.
Συντηρήσεις
Αναλαμβάνουμε την εβδομαδιαία συντήρηση της πισίνας σας για άριστη ποιότητα νερού όπως, έλεγχο ΡΗ, έλεγχο Χλωρίου, καθαρισμό φύλλων, σκούπισμα πυθμένα και τοιχίων, φίλτρων και έλεγχο ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.
Επισκευές
Οι έμπειροι τεχνικοί της Pool Center θα σας δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα που θα σας προκύψει.
Αναλώσιμα
Στην περίπτωση που καθαρίζετε και συντηρείτε οι ίδιοι την πισίνα σας στο κατάστημά μας θα βρείτε όλων των ειδών τα χημικά και ανταλλακτικά για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της πισίνας σας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Οι Παροχές μας
Μελέτη και αδειοδότηση της πισίνας σας

  • Κατασκευή πισίνας
  • Συντήρηση πισίνας
  • Επισκευή ηλεκτρομηχανολογικών και οικοδομικών βλαβών
  • Τροφοδοσία αναλωσίμων

Μελέτη-Κατασκευή όλων των ειδών πισίνας
Συντήρηση
Προμήθεια χημικών
Spa
Σάουνα
Χαμάμ
Επεξεργασία νερού
Υδρομασάζ
Αντίθετη κολύμβηση
Αυχενικό Μασάζ
Συντριβάνια
Ηλεκτρόλυση άλατος
Αντλίες θερμότητας
Προκάτ πισίνες

Η Pool Center αναλαμβάνει επίσης την ετήσια συντήρηση της πισίνας σας, προσφέρει δωρεάν αναγνώριση και εργασία οποιασδήποτε βλάβης σάς προκύψει με επί τόπου πραγματογνώμονα.


Στοιχεία Αναζήτησης: Πισινα Πισινες, Εγκατασταση Συντηρηση Πισινας, Πισινα Με Πανελ Liner Μεμβρανη, Επεξεργασια Νερου, Χημικα Πισινας, Καθαριστικα Πισινας, Προκατ Προκατασκευασμενες Πισινες, Σκουπες Ρομποτ Πισινας, Φιλτρα Πισινας, Αντλιες Πισινας, Ηλεκτρολυση Αλατος, Υδρομασαζ Τζακουζι, Συστηματα Θαλασσοθεραπειας, Υδροκουρτινες, Αντλιες Θερμοτητας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νότια προάστια
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: