Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων, Ηλεκτρολογεία Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΟΛΟΜΩΝ ΤΑΡΦΩΝ  
Συνεργεία Audi
Συνεργεία BMW
Συνεργεία Mercedes Benz
Συνεργεία Mini Cooper
Συνεργεία Seat
Συνεργεία Skoda
Συνεργεία Smart
Συνεργεία VW - Volkswagen
Περιγραφή Επιχείρησης
Το συνεργείο αυτοκινήτων PITLANE ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2013 από τον Σόλωνα Ταρφών, πτυχιούχο του ΤΕΙ οχημάτων και πιστοποιημένο διαγνώστη επιβατικών οχημάτων από τη Mercedes Benz και τις Jaguar, Land Rover. Μετά από 10ετή εμπειρία, ως διαγνώστης και υπεύθυνος συνεργείου στις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες της Θεσσαλονίκης, ο Σόλων Ταρφών δημιούργησε ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση 40 χρόνων. Με έμφαση στην τεχνογνωσία των νέων αυτοκινήτων, το συνεργείο μας μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες του αυτοκινήτου σας. Το PITLANE εξελίσσεται συνεχώς! Μέσα από συνεχείς εκπαιδεύσεις, σεμινάρια, αλλά και με τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα διαγνωστικά εργαλεία της αγοράς, εξασφαλίζουμε ότι είμαστε και θα παραμείνουμε στη κορυφή της τεχνολογίας και της εξέλιξης του αυτοκινήτου.

Ελάτε να μας γνωρίσετε! Κλείστε ραντεβού για έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας. Σε μας, κάθε σχέση είναι προσωπική!

Επίσημος συνεργάτης των εταιρειών: RaceChip, Pipercross Filters, Remus Sport exhausts, Miltek Sport exhausts, GFB Turbo parts, Vogtland αναρτήσεις
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Εμπιστεύεστε το αυτοκίνητό σας σε εμάς γιατί ξέρετε ότι θα το φροντίσουμε σαν να ήταν δικό μας. Αγαπάμε τη δουλειά μας και αυτό φαίνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών μας.

  • Συντήρηση και επισκευή οχήματος (Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε είδος επισκευής του αυτοκινήτου σας και τακτικές συντηρήσεις με βάση τις εκάστοτε οδηγίες του κατασκευαστή.)
  • Διάγνωση βλαβών (Τα πιο σύγχρονα γνήσια διαγνωστικά βρίσκονται στη διάθεσή μας, ώστε σε συνδυασμό με τις άριστες γνώσεις μας, να είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας και τις πιο δύσκολες διαγνώσεις.)
  • Έλεγχος και επισκευή κλιματιστικού (Μπορούμε να κάνουμε διάγνωση, έλεγχο διαρροής, πλήρωση και επισκευή οποιουδήποτε κλιματιστικού αυτοκινήτου.)
  • Ηλεκτρολογείο (Εκτελούνται διαγνώσεις ηλεκτρολογικών προβλημάτων, ηλεκτρολογικές εργασίες και επισκευές.)
  • Επισκευή οχήματος μετά από ατύχημα (Εργασίες φανοποιίας και βαφής, άριστη γνώση συστημάτων οροφής (ανοιγόμενες και cabrio) και επισκευές στα συστήματα ασφαλείας (αερόσακοι, ζώνες κ.τ.λ.).
  • Υπηρεσία παραλαβής - παράδοσης οχήματος (Μπορούμε να παραλάβουμε το αυτοκίνητό σας από το χώρο σας, να το επισκευάσουμε και να σας το επιστρέψουμε όπου εσείς επιθυμείτε.)
  • Πληροφόρηση ΚΤΕΟ (Παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας, πριν τον προγραμματισμένο έλεγχο ΚΤΕΟ του οχήματος, δωρεάν έλεγχο όλων των συστημάτων του και των καυσαερίων. Απευθυνθείτε σε μας για τεχνικό έλεγχο πριν από ταξίδι σας.)
  • Ανταλλακτικά (Σας προμηθεύουμε με γνήσια ή after market ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες και τους τύπους των αυτοκινήτων.)
  • Γνήσια αξεσουάρ (Πλήρης γκάμα γνήσιων αξεσουάρ: Mercedes-Benz, Smart, Jaguar κ.λπ.)

Στοιχεία Αναζήτησης: Mercedes Benz, Smart, Land Rover, Jaguar, Bmw, Race Chip, Mini Cooper, Vw
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 17:30
Σάββατο από 08:30 έως 13:30
 
Μοιράσου το: