Κατηγορίες
Ορθοδοντικοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Γιατρός Μαρίνα Γ. Λάσκαρη
Αποφοίτησε από το ΑΡΣΑΚΕΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ.
Φοίτησε στην ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Boston University School of Dental Medicine όπου έλαβε την ειδικότητα της ορθοδοντικής καθώς επίσης και το Master στη Βιολογία του Στόματος.
Από το 1997 ασκεί το επάγγελμα του ορθοδοντικού στο ιδιωτικό της ιατρείο.
Συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια στην Ελλάδα, την Αμερική και την Ευρώπη.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Ορθοδοντική αποτελεί οδοντιατρική ειδικότητα που ασχολείται με τη διευθέτηση των δοντιών στα οδοντικά τόξα, με τη σχέση των γνάθων, την κροταφογναθική άρθρωση, καθώς επίσης και με τους μύες της μάσησης.
Η σωστή αξιολόγηση και τα σύγχρονα μέσα θεραπείας ένα ωραίο και υγιές χαμόγελο μπορεί να είναι κτήμα κάθε ανθρώπου με απίστευτα θετικές προεκτάσεις στην γενική υγεία και την κοινωνική και επαγγελματική δραστηριότητα.
Ποτέ πρέπει να ξεκινά μια ορθοδοντική θεραπεία
Κατάλληλη ηλικία επίσκεψης στον ορθοδοντικό είναι η ηλικία των 6-7 Υπάρχουν ανωμαλίες, των οποίων η διόρθωση επιβάλλεται αμέσως μόλις γίνει διάγνωση, μπορεί να αποτελέσουν αιτία σοβαρότερων και δυσεπίλυτων ορθοδοντικών προβλημάτων, ενώ άλλες φορές είναι προτιμότερη η αναμονή και η έναρξη θεραπείας σε μεγαλύτερες ηλικίες 9-11 ετών
Δεν πρέπει να περιμένουν οι γονείς να αλλάξουν όλα τα παιδικά δόντια για να επισκεφθούν τον ορθοδοντικό.
Ορθοδοντική Ενηλίκων
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί είναι αισθητικά αποδεκτοί και πιο αποδοτικοί δίνοντας τη δυνατότητα γρήγορης θεραπείας σε άτομα κάθε ηλικίας. Σε αυτούς ανήκουν τα διαφανή αγκύλια - σιδεράκια, οι νάρθηκες τύπου invisalign, orthocaps επίσης και η γλωσσική τεχνική τοποθέτησης των αγκυλίων. Περιπτώσεις ενηλίκων χρειάζεται η συνεργασία με τον οδοντίατρο ή τον περιοδοντόλογο του ασθενή.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ορθοδοντικη, Χαμογελο, Αισθητικη, Παιδι, Ενηλικες, Θεραπεια, Σιδερακια, Κεραμικα, Μασελακια, Ναρθηκες, Διαφανη, Invisalign, Συγκλειση, Προληψη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόρεια Προάστια
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 16:30 έως 21:00 και κατόπιν ραντεβού εκτός των ωρών λειτουργίας
Σάββατο Κλειστό μόνο κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: