Κατηγορίες
Αποφράξεις Αποχετεύσεων, Εκκενώσεις Βόθρων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η επιχείρησή μας “Λουκουκίδης Γεώργιος” η οποία εδρεύει στην Καβάλα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο των αποχετεύσεων σε όλο τον νομό Καβάλας και από το 1980 σάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για οποιαδήποτε υπηρεσία σχετικά με την αποχέτευσή σας.
Σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο χώρο της αποχέτευσης και έχοντας ένα στόλο εξειδικευμένου εξοπλισμού μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τις πιο δύσκολες εργασίες. Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς αποχετεύσεων, αποφράξεις σε κάθε είδους σωληνώσεις, εκκενώσεις βόθρων, καθαρισμούς - συντηρήσεις αντλιοστασίων - βιολογικών, μεταφορά λυμάτων και αντλήσεις υδάτων, εξυπηρετώντας σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και γραφεία σε όλη την Καβάλα.
Η πολυετής εμπειρία, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η έμπειρη και καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας, μας έχουν καθιερώσει σε μια από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στο χώρο σε όλο το νομό Καβάλας.
Ως ηγέτες στον τομέα των αποχετεύσεων έχουμε αφιερώσει την επένδυσή μας σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για να μπορούμε να διορθώσουμε οποιαδήποτε πρόβλημα γρήγορα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η επιχείρησή μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας αποφράξεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και γραφεία σε όλο το νομό Καβάλας. Σας εγγυόμαστε την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στο κτήριό σας. Χρησιμοποιούμε επαγγελματικό και ασφαλή εξοπλισμό που είναι πολύ αποτελεσματικός, δίνοντας λύση στα προβλήματά σας γρήγορα και οικονομικά.
Αναλαμβάνουμε αποφράξεις: αποχετεύσεων, Αγωγών, φρεατίων, νιπτήρων, τουαλετών.
Με εμπειρία στο χώρο στοχεύουμε στην καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών, την οποία εξασφαλίζει ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, καθώς και το έμπειρο προσωπικό μας.
Με τη χρήση μηχανημάτων υψίστης αναρρόφησης που μας επιτρέπουν να φτάνουμε ακόμα και σε απροσπέλαστα σημεία, προσφέρουμε υπηρεσίες εκκένωσης σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια και γραφεία.
Η διαδικασία πραγματοποιείται με απόλυτη προσοχή αποφεύγοντας τη μόλυνση και μετά το πέρας των εργασιών, ο χώρος είναι απόλυτα καθαρός.
Τέλος, πραγματοποιούμε τη μεταφορά των λυμάτων από τον χώρο σας στα Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων.
Περισσότερες υπηρεσίες: Μεταφορά λυμάτων, Αντλήσεις υδάτων πάσης φύσεως, Ενοικιάσεις χημικών τουαλετών.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αποφραξεις Σπιτιων, Αποφραξεις Επαγγελματικων Χωρων, Μεταφορα Λυματων, Συντηρησεις Αντλιοστασιων, Αντλησεις Λυματων, Αποφραξεις Αγωγων, Αποφραξεις Φρεατιων, Αποφραξεις Νιπτηρων Τουαλετων, Εκκενωσεις Οικιων, Εκκενωσεις Πασης Φυσεως
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομό Καβάλας
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
24 ώρες το 24ωρο