Κατηγορίες
Σκυρόδεμα - Παραγωγή & Μεταφορά, Προϊόντα Τσιμέντου
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Τμήμα Πωλήσεων Κορωπίου , Τηλ: 2106026000  Κιν: 6986836440
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Super Beton έχει μακρά και διαρκή παρουσία στον τομέα του ετοίμου σκυροδέματος από το 1963. Τα εργοστάσια της εταιρείας μας στην οδό Απολλωνίου 8, ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου και στη Λ. Ειρήνης 85 στον Ταύρο βρίσκονται στην πιο κατάλληλη θέση για να καλύψει τις πελατειακές σας ανάγκες σε όλη την Αττική. Με άμεση πρόσβαση στην Αττική Οδό, στην Παραλιακή Οδό και στο κέντρο της Αθήνας εξυπηρετούμε άμεσα και με συνέπεια κάθε σας έργο.
Η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία της στην ποιότητα και στην ποσότητα της παραγγελίας καθώς και για την εξυπηρέτησή της, που έγκειται στο έμπειρο προσωπικό, στα μηχανήματα εκτέλεσης έργων καθώς και στην υπευθυνότητα τήρησης του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί με μοναδική σας υποχρέωση την έγκαιρη παραγγελία.

Μονάδα Ταύρου: Λ. Ειρήνης 85, Τηλέφωνο: 2103456163
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Όσον αφορά στα μηχανήματα έργων, μέσω έμπειρων συνεργατών μας, διαθέτουμε αντλίες σκυροδέματος έως 52m και ειδικές αντλίες με δίκτυο έως 150m.
Είτε πρόκειται για μονώσεις ταρατσών ή υπογείων, είτε πρόκειται για βιομηχανικά δάπεδα ή ράμπες εμπιστευτείτε τη Super Beton. Επιπλέον, σας γνωρίζουμε ότι αν οι ανάγκες του έργου σας απαιτούν οποιαδήποτε ειδική σύνθεση, είμαστε σε θέση να την παράξουμε άμεσα.
Σε συνεργασία μαζί μας μπορείτε να διευρύνετε τον κύκλο εργασιών με σκυροδέματα ειδικής σύνθεσης (γκανάιτ, αμμόδεμα, τσιμεντοκονία, σταμπωτά κ.λπ.). Ενδεικτικά αναφέρουμε παρακάτω μερικούς ακόμη τομείς εφαρμογής για καλαίσθητα, ανθεκτικά και εύχρηστα δάπεδα από ειδικά σκυροδέματα: πλατείες – πεζοδρόμια – χώροι στάθμευσης – ξενοδοχεία – πισίνες – κοινόχρηστους χώρους κ.λπ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Σκυροδεμα, Μπετον, Ινοπλισμενο Σκυροδεμα, Προεντεταμενο Σκυροδεμα, Τσιμεντο, Μπετονιερα, Βαρελα, Πρεσσα, Ειδικα Προϊοντα Σκυροδεματος, Γκαναιτ, Αμμοδεμα, Τσιμεντοκονια, Σταμπωτα, Ετοιμο Σκυροδεμα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: