Κατηγορίες
Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Εξωσωματική Γονιμοποίηση
Χειρουργοί Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η κα ΑΝΤΩΝΙΑ ΛΑΖΑΡΑΚΗ είναι μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος με εξειδίκευση στη δυσπλασία τραχήλου, τον γυναικολογικό και μαιευτικό υπέρηχο, την ενδοσκοπική χειρουργική και την αισθητική γυναικολογία.
Απόφοιτος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό Λίαν Καλώς.
Ειδικεύτηκε στο Γ.Ν.Μελισσίων «Αμαλία Φλέμινγκ ,Γ.Ν. Ν. Ιωνίας «Αγ. Όλγα» και το Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά « Αγ. Παντελεήμονα» τους χρόνους της μαιευτικής και στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Αγ. Σάββα» όπου έλαβε μέρος σε ογκολογικές γυναικολογικές επεμβάσεις, ογκολογικά συμβούλια και παράλληλα ήταν βοηθός χειρουργός και στην κλινική μαστού.
Είναι πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου και Εφαρμογών LASER Εκπαιδεύτηκε στη λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική στην Acet και συμμετέχοντας σε σεμινάρια και μαθήματα του A.WATTIER. To 2017 ξεκίνησε να ενδιαφέρεται για την αισθητική γυναικολογία. Εκπαιδεύτηκε από τον Α.Badder στο Dubai και είναι μέλος της ESAG. Από το 2007 εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός στην Καλαμάτα και από 2016 ίδρυσε υποκατάστημα και στη Σπάρτη.
Το 2020 ίδρυσε το Lazaraki Antonia female life στην Κηφισιά όπου παρέχονται ολοκληρωμένες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες γυναικολογίας και μαιευτικής.
Συνεργασία με τις κλινικές: Ιασω, Μητέρα, City hospital Καλαμάτα
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μαιευτικός και γυναικολογικός υπέρηχος - 2D/3D/4D (άδεια από υπουργείο Παιδείας, μέλος Ελληνικής εταιρείας υπερήχων στη μαιευτική και γυναικολογία και του fetal medicine foundation), Διερεύνηση υπογονιμότητας, σπερματέγχυση, κύηση υψηλού κινδύνου, φυσιολογικός τοκετός, καισαρική τομή
test Pap, τυποποίηση, κολποσκόπηση, βιοψίες, CO2 laser, μέλος HSCCP,
υστεροσκόπηση, λαπαροσκόπηση
αισθητική γυναικολογία, πλαστική αιδοίου, σύσφιξη κόλπου Femilift, G-SPOT, μέλος ESAG,
συνεργασία με μαστολόγο
συνεργασία με ψυχίατρο - σεξολόγο
μαθήματα ανώδυνου τοκετού από πτυχιούχο μαία
Γυμναστική για εγκύους
Διατροφολόγος

Στοιχεία Αναζήτησης: Αισθητικη Γυναικολογια, Laser Ακρατειας Και Συσφιξης Κολπου, Θηλασμος Νεογνου, Καισαρικη Τομη, Doppler Κυησεως, Μαθηματα Ανωδυνου Τοκετου, Κολποσκοπηση, Εμμηνοπαυση, Χειρουργικες Επεμβασεις, Μετρηση Οστικης Πυκνοτητας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 10:00 έως 17:00
Τρίτη και Πέμπτη από 10:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: