Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Μεταφορές Ξηράς
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ , Τηλ: 2510233041  Κιν: 6944452825
Περιγραφή Επιχείρησης
Το γραφείο μεταφορών Σεμερτζίδης Θεόφιλος με έδρα την Καβάλα, σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών μετακόμισης. Είτε μετακομίζετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, είτε θέλετε να μετακινηθείτε από και προς όλη την Ελλάδα στην εταιρεία μας θα βρείτε τη λύση.
Μετά από 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο της μετακόμισης, μπορούμε να αναλάβουμε τη δική σας μετακόμιση γρήγορα, εύκολα, ασφαλή και οικονομικά, όλο το 24ωρο, με έμπειρο προσωπικό.
Το έμπειρο προσωπικό μας συμβάλλει στο να γίνει εύκολη η διαδικασία μιας μετακόμισης, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα το επιθυμητό. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά, διαφόρων μεγεθών εφοδιασμένα με υδραυλικές πόρτες, και χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα ώστε να προσαρμόζουμε τη μετακόμιση στα δικά σας μέτρα. Η πλούσια γκάμα των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιούμε εγγυάται την ασφαλή μετακόμισή σας.
Με ποιότητα υπηρεσιών και με επαγγελματισμό, προσαρμόζουμε τη μετακόμιση στα δικά σας μέτρα. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας για να σας τη λύσουμε τηλεφωνικώς είτε με επίσκεψη στον χώρο σας δωρεάν.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μεταφορά κάθε Πέμπτη για Θεσσαλονίκη και Κατερίνη με 50% έκπτωση στην τιμή. Μεταφορά κάθε Παρασκευή για Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα με 50% έκπτωση στην τιμή.

Οι υπηρεσίες μας αφορούν όλη την Ελλάδα. Μετακομίσεις και Μεταφορές Οικοσκευών, Εταιρειών, Δημοσίων υπηρεσιών, Οργανισμών.
 • Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση επίπλων
 • Αποσύνδεση ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, φωτιστικών
 • Πακετάρισμα ολόκληρου του εξοπλισμού της κουζίνας (πιάτα, ποτήρια κ.ά.)
 • Διαρρύθμιση των επίπλων σας στον χώρο σας σύμφωνα με τις υποδείξεις και τη βοήθεια designer
 • Συσκευασία όλων των αντικειμένων σας με ειδικά υλικά άριστης ποιότητας.
 • Πακετάρισμα όλων των ρούχων σας και παροχή ειδικών χάρτινων ντουλαπών για την εύκολη μεταφορά κοστουμιών, φορεμάτων και παλτό.
 • Διαθέτουμε ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα
 • Απόσυρση όλων των χρησιμοποιημένων υλικών συσκευασίας
 • Μεταφορά έργων τέχνης
 • Κύριο μέλημα στη μεταφορά των οικοσκευών είναι η πλήρης προστασία των επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών που επιτυγχάνεται με τη χρήση κλειστών φορτηγών και έμπειρου προσωπικού.
 • Μεταφορά κάθε Πέμπτη για Θεσσαλονίκη και Κατερίνη με 50% έκπτωση στην τιμή.
 • Μεταφορά κάθε Παρασκευή για Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα με 50% έκπτωση στην τιμή.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ασφαλεις Μετακομισεις, Οικοσκευη, Ογκωδη, Συνδεση Αποσυνδεση, Υδραυλικη Πορτα Φορτηγου, Φθηνη Μετακομιση, Συσκευασια, Οικονομικες Μετακομισεις, Μετακομισεις Για Στρατιωτικους, Ανυψωτικη Μετακομιση, Ανυψωτικες Μετακομισεις, Λυσεις Για Μετακομιση, Μετακομισεις Για Φοιτητες, Μετακομισεις Με Αμπαλαζ
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος