Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΥΡΙΛΛΙΔΟΥ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Είμαι απόφοιτος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδοστριακού Παν/μίου Αθηνών, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc in Industrial Relations and Personnel Management) από το London School of Economics and Political Science. Ως προς την ψυχοθεραπευτική μου κατάρτιση, έχω ολοκληρώσει τη θεωρητική εκπαίδευση στο Γνωστικό Αναλυτικό μοντέλο Ψυχοθεραπείας στο Ιατρικό Ψυχοθεραπευτκό Κέντρο Θεσσαλονίκης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η εκπαίδευσή μου στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία, στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς-Παράρτημα Μακεδονίας (Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς Αθηνών).
Δούλεψα με παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους στο Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής (ΠΕΔΥ) στην Αθήνα και στο Γ. Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Αθηνών (Παιδοψυχιατρικό Τμ., “Γ.Ν ΠΑΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ “ Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ”), στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης. Εργάστηκα στον κλάδο παροχής υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού,καθώς και στο χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας και της διαφήμισης. Σήμερα ζω και εργάζομαι ιδιωτικά στη Θεσσαλονίκη ως ψυχολόγος.
Πραγματοποιούνται και συνεδρίες μέσω Skype.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Ψυχοθεραπευτικά, χρησιμοποιώ τη θεωρητική μου κατάρτιση και εμπειρία ώστε, μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, να ανακουφιστεί το άτομο από τα συμπτώματα και να ενισχυθεί η ικανότητα διαχείρισης των συναισθηματικών δυσκολιών.
Η μέθοδος είναι δομημένη, με κύρια σημεία την αρχική αξιολόγηση, την ερμηνεία των δυσκολιών, τον καθορισμό των στόχων και τον σχεδιασμό ενός θεραπευτικού πλάνου με εξατομικευμένες παρεμβάσεις. Σε περιπτώσεις που ακολουθείται φαρμακευτική αγωγή, διατηρείται συνεργασία με τον ψυχίατρο.

Φάσμα προβλημάτων:

  • Διαταραχές της διάθεσης κατάθλιψη, δυσθυμία, διπολική διαταραχή
  • Αγχώδεις διαταραχές κρίσεις πανικού, γενικευμένη αγχώδης διαταραχή, κοινωνική φοβία, άγχος για την υγεία, ιδεοψυχαναγκασμοί, φοβίες
  • Δυσκολίες-προβλήματα στις διαπροσωπικές σχέσεις
  • Διαταραχές πρόσληψης τροφής
  • Συμβουλευτική εφήβων, γονέων

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Αγχος, Κρισεις Πανικου, Καταθλιψη, Προβληματα Σχεσεων, Φοβιες, Προσωπικοτητα, Διατροφικες Διαταραχες, Γνωστικη Συμπεριφορικη, Συμβουλευτικη Γονεων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: