Κατηγορίες
Παθολόγοι, Διαβητολόγοι
Γεροντολόγοι - Γηρίατροι
Ειδικοί Παθολόγοι
Επίσκεψη Κατ Οίκον
Λοιμωξιολόγοι
Υπερτασιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Το μεταβολικό σύνδρομο αποτελεί αναμφισβήτητα μια μεγάλη μάστιγα του σύγχρονου τρόπου ζωής.Επομένως η έγκαιρη καθώς και η αποτελεσματική διάγνωσή του θα αποτρέψει την εκδήλωση πιθανών επιπλοκών.
Πιο συγκεκριμένα ξεκινώντας από την καταγραφή των σωματομετρικών στοιχείων του ασθενή (ύψος, βάρος, υπολογισμός Δ.Μ.Σ.{BMI},περίμετρος μέσης),ρύθμιση αρτηριακής πίεσης, λιπιδαιμικού προφίλ (χοληστερίνης HDL-LDL, τριγλυκεριδίων).
Επίσης θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη. Δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στην έγκαιρη διάγνωση των επιπλοκών του σακχαρώδους διαβήτη που μπορεί να προκύψουν. Δηλαδή τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια, νεφροπάθεια, νευροπάθεια καθώς και την πρώιμη αθηρωμάτωση. Κυρίως η τελευταία ευθύνεται για την ανάπτυξη και εμφάνιση καρδιαγγειακών συμβαμάτων.Τέλος σημαντική είναι η σωστή αντιμετώπιση των διαβητικών ελκών. Στόχος αποτελεί η καλύτερη γλυκαιμική ρύθμιση του διαβητικού ασθενή με τη χορήγηση ειδικών διαιτολογίων-συμβουλών διατροφής,ημερολογίων αυτοελέγχου και εκπαίδευση σωστής χρήσης των στυλό(πενών) ινσουλίνης. Αξίζει να σημειωθεί η δυνατότητα, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, της εκπαίδευσης κατ’ οίκον από εξειδικευμένο προσωπικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας
  • Λιπομέτρηση
  • Εξατομικευμένα Προγράμματα Διατροφής
  • Διαιτολόγιο

H παχυσαρκία αποτελεί ένα από τα κυριότερα αίτια νοσηρότητας και ανάπτυξης στεφανιαίας νόσου, καθώς & σακχαρώδη διαβήτη. Στόχος μας η προοδευτική απώλεια σωματικού βάρους και λίπους λαμβάνοντας πάντοτε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου. Η επιτυχία του αποτελέσματος διασφαλίζεται με την αλλαγή της διαιτητικής συμπεριφοράς του ατόμου (λήψη λεπτομερούς ιατρικού ιστορικού-εντοπισμός αιτιών-εκπαίδευση σε διατροφικά ζητήματα). Καθοριστικό ρόλο έχει η λιπομέτρηση, μια εξέταση μέσω της οποίας πραγματοποιείται ανάλυση της σύστασης του σώματος.


Στοιχεία Αναζήτησης: Αδυνατισμα, Παχυσαρκια, Μεταβολισμος, Διαβητης, Νευροπαθεια, Χοληστερινη, Λιπομετρηση, Υπερταση, Διαιτολογιο, Διατροφη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: