Κατηγορίες
Αλουμίνια, Μεταλλικές Κατασκευές
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Θεόφιλος Παγιάτης από το 1982 έως σήμερα συμμετέχει ενεργά στον κλάδο των δομικών κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου ως αντικαταστάτης του πατέρα του Κων/νου Παγιάτη, στην οικογενειακή επιχείρηση που υφίσταται από το 1947. Με ιδιαίτερη αγάπη για το αντικείμενο της εργασίας του ασχολήθηκε επί σειρά ετών με δύσκολα κατασκευαστικά θέματα και συμμετείχε σε επιτροπές συμβουλευτικού χαρακτήρα για τεχνικά έργα. Η συνεχιζόμενη επαγγελματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού στον κλάδο των Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου αποτέλεσε τον βασικό λόγο για την ενασχόλησή του με τα κοινά του κλάδου. Για αρκετά χρόνια ο κος Παγιάτης υπηρετεί τον Κλάδο από διαφορετικές θέσεις με ουσιαστικές απόψεις και πρωτοβουλίες.
Υπήρξε αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου, καθώς και ιδρυτικό στέλεχος και Πρόεδρος του ΙΝΚΑΛ το 2009. Έχει επίσης υπάρξει Γενικός Γραμματέας του ιστορικού Σωματείου της Νίκαιας, ΕΝΚΑΣ και σήμερα είναι Πρόεδρος του ίδιου Σωματείου. Το 2013 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, ΠΟΒΑΣ.
Από το 2015 είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. Υπήρξε θεματικός ομιλητής σε 4 Πανελλήνια Συνέδρια του κλάδου των Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου. Ήταν επικεφαλής ομάδας εργασίας το 2012 για την υλοποίηση του πρώτου αρχιτεκτονικού βραβείου με θέμα ''Αστικό Κιβώτιο'' από αλουμίνιο, το οποίο υλοποιήθηκε με δαπάνη της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου. Το έργο εκτέθηκε για ένα διάστημα στο Μουσείο Μπενάκη καθώς και στην Τεχνόπολη Αθηνών. Σήμερα, με πλήρως εξειδικευμένους συνεργάτες, συνεχίζει να παράγει κατασκευές υψηλής ποιότητας στην πλήρως εξοπλισμένη βιοτεχνία του στον Πειραιά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ θερμοδιακοπτόμενα και συμβατικά.
 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ κουφωμάτων.
 • ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ διαμερισμάτων και για κύρια είσοδο πολυκατοικιών.
 • ΡΟΛΑ αλουμινίου με φυλλαράκια αλουμινίου ΒΤ, διάτρητα- αεριζόμενα, πολυουρεθάνης, για απλά κουφώματα και για γκαραζόπορτες, με χειροκίνηση ή ηλεκτρικά μοτέρ SOMFY (7 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας)
 • ΣΗΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ για παράθυρα και για μπαλκονόπορτες και σήτες με σκιάδια.
 • ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, όπως πατάρια, σκάλες.
 • ΚΑΓΚΕΛΑ σιδήρου σε πολλά σχέδια, κάγκελα αλουμινίου ανοδειωμένα καθώς και ΙΝΟΧ
 • Ανακαίνιση οικιών, μελέτη και κατασκευή καθώς και καταστημάτων από εξειδικευμένους συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία.
 • Επίσης διαθέτει όλα τα πιστοποιητικά που χρειάζονται για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΩ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ» προκειμένου να είναι δίπλα στον πελάτη.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καγκελα Αλουμινιου Σιδηρου, Μελετη Εσωτερικων Χωρων, Εξοικονομω Κατ Οικον, Μπαρες, Ειδικες Κατασκευες Παταρια, Κατασκευη Μεταλλικης Σκαλας Κουπαστης, Επισκευη Συντηρηση Service Αναβαθμιση, Παραθυρα Αλουμινιου, Στεγαστρα Σκεπαστρα Αλουμινιου, Πυροι Πυρροι Ασφαλειας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με αντικαταβολή
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Διακρίσεις - Βραβεία - Πιστοποιήσεις (Αwards)
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα και Τετάρτη από 08:30 έως 14:00
Τρίτη
Πέμπτη και Παρασκευή από 08:30 έως 14:00 & από 17:30 έως 20:00
Σάββατο από 08:30 έως 14:00.
 
Μοιράσου το: