Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΑΓΓΕΛΗ - ΦΑΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ  
Σεξολόγοι
Σύμβουλοι Γάμου
Ψυχαναλυτές
Ψυχοθεραπευτές
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Μαριλένα Αγγελή είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο “Health Management”. Μετεκπαιδεύτηκε στη Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και την Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία. Έλαβε την βασική εκπαίδευση στο “Mentalization - Based Treatment” από το Anna Freud National Centre For Children and Families. Παρακολούθησε τον διετή εκπαιδευτικό Ψυχαναλυτικό κύκλο καθώς και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της “Ψυχαναλυτικής παρατήρησης βρέφους” από την Β.Ψ.Ε.
Η συνεχόμενη μαθητεία και η αφοσίωσή της στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία είναι το αποτέλεσμα της εμπλοκής της, για περισσότερο από δέκα χρόνια, στην εμπειρία της ψυχανάλυσης, την ψυχαναλυτική σκέψη και πρακτική.
Ψυχοθεραπευτικά αναλαμβάνει ενήλικες, οικογένειες με παιδιά και ζευγάρια, σε συνεδρίες διά ζώσης ή και μέσω Skype.
Κλινική εμπειρία απέκτησε ασκούμενη για περίπου έξι χρόνια σε διαφορετικές δημόσιες δομές ψυχικής υγείας, όπως το γραφείο Σ.Ο.Ψ.Υ στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, η Ιατροπαιδαγωγική Υπηρεσία του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης, το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων "ΑΡΓΩ" στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και το τμήμα ενηλίκων του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.
Από το 2012 έως 2019 συντόνισε την ομάδα αυτοβοήθειας για την κατάθλιψη "Ελεύθερη πτώση".
Ως ψυχολόγος έχει εργαστεί σε δημόσιες μονάδες ψυχικής υγείας και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, παρέχοντας ψυχολογική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη σε παιδιά, ενήλικες, και οικογένειες. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπεύτρια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

H ψυχοθεραπεία αποτελεί τον ιδιαίτερο εκείνο τύπο της σχέσης που ενεργοποιεί τις δυνατότητες του ανθρώπου να αλλάζει και να μεταμορφώνει τη ζωή του.

Η Μαριλένα Αγγελή παρέχει:

  • Ψυχαναλυτική- Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων
  • Οικογενειακή Θεραπεία
  • Θεραπεία Ζεύγους
  • Θεραπείες μέσω Skype


Η Φανή Καμπούρη παρέχει:

  • Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων
  • Ομάδες Στοχασμού / Ομάδες Γονέων
  • Θεραπείες μέσω Skype

Στοιχεία Αναζήτησης: Αγχος, Καταθλιψη, Ψυχοθεραπεια, Διαζυγιο, Κριση Πανικου, Φοβιες, Σχεσεις, Πενθος, Διαχειριση Θυμου Και Επιθετικοτητας, Ψυχοσωματικα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: