Κατηγορίες
Καρδιολόγοι
ΕΟΠΥΥ
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Χουρμούζιος Αραμπατζής σπούδασε Ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην καρδιολογία στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου. Στη συνέχεια εξειδικεύτηκε το διάστημα 2002-2004 στην επεμβατική καρδιολογία στο Thoraxcenter του Ρόττερνταμ Ολλανδίας όπου εκπόνησε και την διδακτορική του διατριβή. Το ενδιαφέρον του εστιάζεται στην αντιμετώπιση και πρόληψη της στεφανιαίας νόσου. Έχει συμμετάσχει σε πολλές πρωτοποριακές μελέτες για τα επικαλυμμένα stent και έχει εκδώσει ένα βιβλίο για την τρέχουσα αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου. Στην Ελλάδα πραγματοποιεί τις επεμβάσεις του στο Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο όπου είναι διευθυντής καρδιολογικής κλινικής και έχει πραγματοποιήσει πάνω από 7000 επεμβάσεις. Διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ερευνητικό έργο: Η index 26, i-10 index >4500 citations in Pubmed, εκδότης βιβλίου για την τρέχουσα αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου/Coronary Atherosclerosis Current Management and Treatment.
Μέλος: ελληνική καρδιολογική εταιρεία, ομάδες εργασίας επεμβατικής καρδιολογίας, ευρωπαϊκή καρδιολογική εταιρεία (FESC), EAPCI (European association of percutaneous cardiovascular interventions).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Πλήρης Καρδιολογικός Έλεγχος
Ηλεκτροκαρδιογράφημα, συνεχής καταγραφή καρδιακού ρυθμού (Holter ρυθμού), 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης, (Holter πίεσης), υπερηχογράφημα καρδιάς, δοκιμασία κόπωσης.
Στεφανιογραφία, αγγειοπλαστική (συνεργάτης Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου).
Εξειδικευμένος στην πρόληψη και αντιμετώπιση της στεφανιαίας νόσου.
Συμβεβλημένος ιατρός ΕΟΠΥΥ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Στεφανογραφια, Αγγειοπλαστικη, Υπερηχος, Στεφανιαια Νοσος, Κερκιδικη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Ωράριο Λειτουργίας
Απογευματινές ώρες κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: