Κατηγορίες
Μετακομίσεις & Μεταφορές, Ανυψωτικά Μηχανήματα
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία ανυψώσεις ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ EXPRESS διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων παντός τύπου προσφέροντας σωστή, υπεύθυνη, οικονομική και γρήγορη μετακόμιση και μεταφορά. Η εμπειρία μας σε μετακομίσεις οικιών, επαγγελματικών χωρών και δημοσίων υπηρεσιών, σας εγγυάται την ασφάλεια και την ταχύτητα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας. Διαθέτουμε μόνιμο & έμπειρο προσωπικό, ιδιόκτητα κλειστά φορτηγά καθώς και ιδιόκτητα ανυψωτικά μηχανήματα. Αναλαμβάνουμε την συσκευασία και μεταφορά υαλικών, έργων τέχνης, μουσικών οργάνων, ηλεκτρονικών συσκευών εύθραυστων και ογκωδών αντικειμένων, την αποσυναρμολόγηση & επανασυναρμολόγηση επίπλων, την αποσύνδεση και επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών.
Μετακομίσεις με συνέπεια και ασφάλεια.

Στοιχεία Αναζήτησης: Αμπαλαζ, Μεταφορες Εργων Τεχνης, Μεταφορες Πιανων, Μεταφορες, Ανυψωτικη Μετακομιση, Κλαρκ, Metafora, Οικονομικη Μετακομιση, Metakomiseis, Ειδικες Τιμες Για Φοιτητες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Νομός Ηρακλείου.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Όλο το 24ωρο.
 
Μοιράσου το: