Κατηγορίες
Παιδίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ , Τηλ: 2421033230  Κιν: 6972691883 Email: e.papad@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Dr Ελένη Παπαδημητρίου-Καραγιάννη αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Βόλου (1999). Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με βαθμό 'Λίαν Καλώς' (2005).
Ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στην Α' παιδιατρική κλινική του πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Άριστα (2011) και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της παιδιατρικής από την Α' Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης (2016). Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της, εκπαιδεύτηκε στο τμήμα παιδονεφρολογίας του Royal Children's Hospital στη Γλασκώβη (2015).
Συμμετείχε σε πλήθος ερευνητικών πρωτοκόλλων ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο τμήμα υγιεινής και επιδημιολογίας της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών (2010 - 2014) και σε δύο μεγάλες επιδημιολογικές μελέτες σχετικά με την έκθεση των παιδιών σε βαρέα μέταλλα και περλίτη αντίστοιχα, με την ανάπτυξη αναπνευστικών προβλημάτων, μέσω της διενέργειας σπιρομετρήσεων.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Έχει ενεργή παρουσία με εισηγήσεις σε πολλά ελληνικά και διεθνή συνέδρια, πάνω από 10 δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά. Στο συγγραφικό της έργο συγκαταλέγονται οι Εθνικοί Διατροφικοί Οδηγοί για βρέφη, παιδιά και εφήβους, που εκδόθηκαν το 2014. Το 2016 έλαβε το Βραβείο “Χρήστος Κασσίμος” από την Παιδιατρική Εταιρία Βορείου Ελλάδος για την εργασία της με τίτλο: Μελέτη Διαταραχών Ύπνου σε παιδιά με Χρόνια Νεφρική Νόσο.
Το ιατρείο της είναι ένας σύγχρονος και φιλικός χώρος στο κέντρο του Βόλου, με ειδικό χώρο θηλασμού και αναμονής για άρρωστα παιδάκια και βιβλιοθήκη για τη δημιουργική

  • Νεογνά, Υποστήριξη Μητρικού Θηλασμού
  • Σύγχρονες Οδηγίες Διατροφής
  • Εμβολιασμοί
  • Έλεγχος αύξησης και ανάπτυξης
  • Επικοινωνία με τους γονείς όλο το 24ωρο
  • Κατ’ οίκον επισκέψεις
  • Συνταγογράφηση
  • Σύμβαση με τα σώματα στρατού

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδιατρος, Θηλασμος, Αναπτυξη, Διατροφη
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Βόλος
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: