Κατηγορίες
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Εμπόριο - Επισκευή), Κινητή Τηλεφωνία
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΤΣΑΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Η pc supports προσφέρει τεχνική υποστήριξη σε pc και laptop όπως και σε κινητά τηλέφωνα όλων των ειδών ακόμα και σε iphone. Οι υπηρεσίες μας αφορούν τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο του service μάς έκανε δυνατούς και γι' αυτό σας εγγυόμαστε υπεύθυνα και άμεσα την ολοκλήρωση της επισκευής σας. Στόχος μας είναι να αποκατασταθεί η βλάβη όσο το δυνατόν γρηγορότερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λείπει η ποιότητα.
Σε κάθε περίπτωση κοιτάμε τον πελάτη ξεχωριστά και τον συμβουλεύουμε για ό,τι χρειαστεί.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η pc supports προσφέρει τεχνική υποστήριξη σε iphone εξ ολοκλήρου και στις καλύτερες τιμές, αναλαμβάνουμε αντικατάσταση:
σε digitizer στην οθόνη lcd στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας (σε διάφορα χρώματα)
στην μπαταρία στη βάση σύνδεσης στο κεντρικό κουμπί στο WI-FI στον διακόπτη λειτουργίας στον διακόπτη σίγασης στο ηχείο στην είσοδο ακουστικών στο μικρόφωνο στον διακόπτη έντασης ηχείου και όλα αυτά με 3 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας.
Εάν το Laptop που έχετε αργεί εκνευριστικά, κολλάει, έχει ιό ή τα windows που έχετε δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και αντιμετωπίζετε προβλήματα θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας για να διορθώσουμε τη βλάβη.


Στοιχεία Αναζήτησης: Service Laptop, Επισκευη Hp Lenovo Toshiba Dell, Επισκευες Κινητων Τηλεφωνων Samsung Xiaomi Huawei Iphone Lg Pc, Οθονες Κινητων Laptop, Αναβαθμιση Καθαρισμος, Πληκτρολογιο Laptop, Επισκευη Μητρικης Desktop Tablet, Καρτα Γραφικων, Vga Τροφοδοτικο Επιδιορθωση, Format Ipad Imac Macbook Mac Mini, Κονσολες Ps3 Ps4 Xbox360 Xbox1, Τεχνικος Υπολογιστων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με χρεωστική
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 21:00
Σάββατο από 10:00 έως 15:00
 
Μοιράσου το: