Κατηγορίες
Αλουμίνια, Κουφώματα, Ανακαίνιση - Αναπαλαίωση Κτιρίων, Μεταλλικές Κατασκευές, Ρολά
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ  
Περιγραφή Επιχείρησης
Στόχος της εταιρίας είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των απαιτήσεων κάθε κατασκευής που αναλαμβάνει, επενδύοντας συνεχώς τόσο σε παραγωγικό εξοπλισμό, όσο και στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη για την βελτίωση και την καινοτομία των παραγόμενων προϊόντων της.
Η πολύχρονη εμπειρία του ιδρυτή της στον χώρο των κατασκευών αλουμινίου και η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει, είναι από τα πλέον σημαντικά εφόδια της ΒΙΕΚΑΛ, η οποία χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας γενιάς, κατασκευάζει κουφώματα υψηλής τεχνολογίας, άψογης αισθητικής και ποιότητας, με έμφαση στην απαράμιλλη τήρηση των κανόνων ποιότητας των κατασκευών της.
Επίσης, η εταιρία τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στην παραγωγή χειροποίητων ρολών αλουμινίου, με βάση δικά της σχέδια τα οποία ολοκληρώθηκαν μετά από μακρόχρονη μελέτη και έρευνα, γεγονός που ώθησε την εταιρία σε ακόμη υψηλότερες κατασκευαστικές λύσεις.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Σήμερα η εταιρία μπορεί να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε απαίτηση ενός οικοδομικού έργου και να προσφέρει τις πλέον ιδανικές λύσεις σε οποιονδήποτε κατασκευαστική απαίτηση ή ιδιαιτερότητα, αφού πέρα της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και των χειροποίητων ρολών, κατασκευάζει και τοποθετεί: ρολά αλουμινίου παραδοσιακού τύπου, κάγκελα αλουμινίου, σύνθετες μεταλλικές κατασκευές, σκάλες, πατάρια κλπ., όλα πιστοποιημένα με σήμανση CE.
Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες του χώρου και προμηθεύεται προϊόντα άριστης ποιότητας, τα οποία τοποθετεί, όπως: πόρτες ασφαλείας, σήτες χειροκίνητες και ηλεκτρικές, τζάμια με αέριο και περσίδες εσωτερικές, υαλοπετάσματα κ.λπ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Κουφωμα Αλουμινιου, Ρολα Αλουμινιου, Χειροποιητα Ρολα, Μεταλλικη Κατασκευη, Υαλοπετασμα, Ειδικες Κατασκευες Αλουμινιου, Καγκελα Αλουμινιου, Χειροκινητη Σητα, Ηλεκτρικη Σητα, Εξοικονομω Κατ Οικον, Μοτερ Για Ρολα, Ups Ρολων, Service Αλουμινιων Ρολων, Επισκευες Αλουμινιων Ρολων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν συννενόησης
 
Μοιράσου το: