Κατηγορίες
Πυροτεχνήματα, Μπαλόνια
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΕΛΕΠΗΣ , Τηλ: 2610435619  Email: info@balloon-fire.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Balloon fire είναι μια αμιγώς Πατρινή επιχείρηση, απασχολεί μόνιμα έξη Πατρινούς εργαζόμενους, έκανε την εμφάνιση της το 2001 από τον Ανδρέα Τζελέπη.
Η βασική δραστηριότητα ήταν ο στολισμός με μπαλόνια σε βαφτίσεις σε γάμους και εγκαίνια, η εξέλιξη ήταν να προστεθούν πολλά νέα αντικείμενα και δραστηριότητες, όπως η εισαγωγή και χονδρική - λιανική πώληση σε πυροτεχνήματα, η εισαγωγή φουσκωτών παιχνιδιών με στόχο τη χονδρική και την ενοικίαση σε εκδηλώσεις.
Η εμπιστοσύνη της Disney για πολυετές συμβόλαιο με τη Balloon fire σφραγίζει την αίγλη της και της δίνει ώθηση προς νέο πελατειακό κοινό τα πολυκαταστήματα, με σταθερούς πλέον πελάτες, την Carrefour, τα Jumbo, Σκλαβενίτη κ.α.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Η Balloon fire εισάγει όλα της τα είδη.
Τα είδη της είναι πυροτεχνήματα, βεγγαλικά με πώληση και ρίψεις για όλη την Ελλάδα, στολισμός βάπτισης - γάμου - εγκαινίων με μπαλόνια επίσης ενοικιάσεις φουσκωτών παιχνιδιών.
Διαθέτουμε τα προσκλητήρια Μάστορας για την Πάτρα.
Διαθέτουμε καπνογόνα, δυναμιτάκια και όλα τα είδη πυροτεχνημάτων.


Στοιχεία Αναζήτησης: Πυροτεχνημα Πυροτεχνηματα Χονδρικη, Μπαλονια Μπαλονια Βαπτισης, Μπαλονια Με Ηλιο, Βεγγαλικα Βεγγαλικο, Πινιατες, Φουσκωτα Παιχνιδια, Δυναμιτακια Δυναμιτακι, Καπνογονο Καπνογονα Γηπεδου, Πυροτεχνηματα Γαμου Γαμων, Πυρσοι
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πάτρα & όλη την Ελλάδα με το δίκτυο συνεργατών μας.
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Σάββατο από 09:00 έως 21:00.
 
Μοιράσου το: