Κατηγορίες
Έπιπλα Γενικά, Φωτιστικά
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Sofa Company είναι μια νέα εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει καναπέδες και τα συμπληρωματικά προϊόντα τους, συνδυάζοντας τη χρηστικότητα με την απόλαυση, τη μοντέρνα αισθητική με την υψηλή ποιότητα, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Η Sofa Company δημιουργήθηκε από ανθρώπους που ασχολούνται, για περισσότερο από 30 χρόνια, με το σχεδιασμό και την κατασκευή καναπέδων, με ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο του επίπλου και διάθεση για πρωτοτυπία και δημιουργικότητα. Τα προϊόντα της σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο της Ελλάδας και καλύπτονται από 7ετή εγγύηση. Οι άνθρωποι της Sofa Company θέλοντας να μοιραστούν με όλους το πάθος τους στο σχεδιασμό καναπέδων, εκτός από τα καταστήματα σε Αθήνα, Πάτρα, Χανιά και Θεσσαλονίκη, οραματίστηκαν πολλές μικρές γωνιές σε πολλά καταστήματα επίπλων σε όλη την Ελλάδα. Έτσι δημιούργησαν τα Sofa Corners, σημεία πώλησης με αντιπροσωπευτικές συλλογές των προϊόντων της Sofa Company σε 12 πόλεις της Ελλάδας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στη Sofa Company θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια αλλά και τιμές σε καναπέδες, 400 διαφορετικά υφάσματα για να τους ντύσετε, κρεβατοκάμαρες - στρώματα, τραπέζια σαλονιού και έπιπλα tv, φωτιστικά, χαλιά, πολυθρόνες και σκαμπό, πουφ, διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καναπεδες, Σαλονια, Μικροεπιπλα, Κρεβατια, Γωνιακοι Καναπεδες, Επιτραπεζιο Φωτιστικο, Επιδαπεδιο Φωτιστικο, Φωτιστικο Γραφειου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: