,
Κατηγορίες
Συνεργεία Καθαρισμού, Καθαρισμός Στρωμάτων
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Bclean είναι σε θέση να αναλάβει τον μηνιαίο καθαρισμό και την συντήρηση οποιουδήποτε ιδιωτικού η επαγγελματικού χώρου (πολυκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, κ.α) πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστοτε πελάτη για τις ώρες και μέρες που τον εξυπηρετούν.
Τον καθαρισμό των κτιρίων σας, εσωτερικά και εξωτερικά, αναλαμβάνει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας. Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να κάνουμε την δουλειά μας με την μεγαλύτερη αξιοπιστία.
Αναλαμβάνουμε επίσης τον αρχικό γενικό καθαρισμό του επαγγελματικού η ιδιωτικού σας χώρου, πριν ακόμα εγκατασταθείτε εκεί μόνιμα.
Σας απαλλάσσουμε από Ι.Κ.Α, ΔΩΡΑ και ΥΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ τα οποία επιβαρύνουν την εταιρεία μας.
Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες εποχές που όλοι μας περνάμε, φροντίσαμε να μειώσουμε τις τιμές μας τόσο όσο να είναι ανταγωνιστικές σε σχέση με την αγορά χωρίς όμως να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Αναλαμβάνουμε οικονομικά και υπεύθυνα τις συντηρήσεις κτιρίων, γραφείων, καταστημάτων.
  • Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων, καθαρισμοί καταστημάτων, οικιών, κοινόχρηστων χώρων, Καθαρισμοί πολυκατοικιών, αρχικοί και τακτικοί καθαρισμοί.
  • Επιτόπου καθαρισμοί χαλιών -μοκετών.
  • Καθαρισμοί στρωμάτων από ακάρεα
  • Καθαρισμοί σκαφών

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμοι Γραφειων Katharismoi Ktirion, Καθαρισμος Πολυκατοικιων Πολυκατοικιας, Καθαρισμος Οικιων Σπιτιων, Αρχικοι Και Τακτικοι Καθαρισμοι, Καθαρισμος Μονοκατοικιων Μονοκατοικιας, Καθαρισμοι Επαγγελματικων Χωρων, Καθαρισμοι Φροντιστηριων, Καθαρισμοι Ιατρειων, Καθαριστριες Αρχικοι Καθαρισμοι Σκαφων Σκαφους, Καθαρισμοι Κοινοχρηστων Χωρων
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: