Κατηγορίες
Ελαστικά & Ζάντες, Βουλκανιζατέρ Ελαστικών, Ευθυγραμμίσεις - Ζυγοσταθμίσεις, Αμορτισέρ Αυτοκινήτων, Φρένα Αυτοκινήτων
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2106717355  Email: info@wheelpower.gr
Ελαστικά Moto
Περιγραφή Επιχείρησης
Οι ρίζες της WHEELPOWER βρίσκονται πίσω στο 1977 όταν ο Γεώργιος Χατζηγεωργίου, επιστρέφοντας από τη Γερμανία, όπου εργάστηκε ως μηχανικός αυτοκινήτων επί 17 χρόνια, με ειδίκευση το εμπρόσθιο σύστημα, την ευθυγράμμιση και τις αναρτήσεις, ανοίγει το κατάστημα του Ψυχικού.
Μαζί του από την πρώτη στιγμή και ο υιός του Χρήστος. Το 2006, ο Χρήστος Χατζηγεωργίου, έχοντας πλέον κυριολεκτικά στο DNA του το αυτοκίνητο, δημιουργεί τη WHEELPOWER, σε νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Μεσογείων.
Σύντομα όμως ο χώρος αποδεικνύεται πολύ μικρός για να χωρέσει την αγάπη του κόσμου που μας προτιμά και μας στηρίζει οπότε η επιχείρηση μεταφέρεται το 2009 στο νέο μας κατάστημα στη Λεωφόρο Μεσογείων 377.
Η WHEELPOWER εξειδικεύεται στο τρίπτυχο της ασφάλειας του αυτοκινήτου που δεν είναι άλλο από τα ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ – ΦΡΕΝΑ.
Είμαστε επίσημοι & πιστοποιημένοι συνεργάτες όλων των μεγάλων εταιριών του χώρου των ελαστικών, όπως CONTINENTAL – MICHELIN – BRIDGESTONE – DUNLOP – GOODYEAR – PIRELLI – YOKOHAMA και πολλών άλλων μικρότερων & πιο οικονομικών αλλά πάντα αξιόπιστων λύσεων.
Διαθέτουμε σχεδόν το σύνολο των εταιρειών ζαντών, είτε σε συνεργασία με τους αντιπροσώπους, είτε με δικές μας εισαγωγές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ελαστικά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών 
Ζάντες αλουμινίου - επισκευή και βαφή 
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία στο εμπρόσθιο σύστημα, τοποθετούμε και ρυθμίζουμε κάθε είδους αναρτήσεις και φρένα, από το απλό οικογενειακό σας αυτοκίνητο μέχρι πολύ εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις.
Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς :
Ευθυγράμμιση HUNTER με 4 κάμερες που εντοπίζουν διαφορές χιλιοστού. Η παγκόσμια ηγέτιδα του χώρου.
Ζυγοστάθμιση HUNTER με ROAD FORCE SYSTEM. Μοναδική στο είδος της! Το μόνο μηχάνημα στην αγορά με ειδικό κύλινδρο που ασκεί πίεση ως 600kg στον τροχό κάνοντας προσομοίωση δρόμου. Λύνει τα προβλήματα κραδασμών, “τρέμουλου” αλλά και ευθυγράμμισης, αφού με τους κατάλληλους συνδυασμούς ελαστικού-ζάντας βελτιώνει ως και 100% την κατευθυντικότητα και ευθύγραμμη πορεία του αυτοκινήτου.
Μονταριστής ζαντών CORGHI MASTER 26”. Πλήρως ρομποτικό μηχάνημα που εξασφαλίζει το σωστό και κυρίως χωρίς ζημιές μοντάρισμα.
Η WHEELPOWER με την μακροχρόνια εμπειρία όλων των στελεχών της εγγυείται τη βέλτιστη και εξατομικευμένη για κάθε περίπτωση συμβουλή για την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος, καθώς και την άψογη εργασία τους.

Στοιχεία Αναζήτησης: Τακακια Αυτοκινητων, Δισκοι Δισκοπλακες, Μεταχειρισμενα Ελαστικα, Ελατηρια Αυτοκινητου, Λαστιχα Michelin, Dunlop, Λαστιχο Continental, Ελαστικο Pirelli, Bridgestone, Ζαντα Jaran Racing, Momo Τιμονι, Goodyear, Bbs, Ακρομπαρο Ψαλιδι, Speedline Ζαντες Αλουμινιου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη η Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με πιστωτική κάρτα
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Με χρεωστική
  • Με P.O.S.
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Πιστωτικές Κάρτες
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:00 έως 18:00.
Σάββατο από 08:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: