Κατηγορίες
Ψυχίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, Ψυχίατρος - Ψυχοθεραπευτής , Τηλ: 2610274205  Κιν: 6973209969 Email: theofilos.stergiou@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Θεόφιλος Στεργίου είναι Ιατρός – Ψυχίατρος και ειδικευμένος Ψυχοθεραπευτής. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1993 με βαθμό Λίαν Καλώς. Έκτοτε ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, στην Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία και στην Γνωσιαοαναλυτική Ψυχοθεραπεία (είναι μέλος της Πανελλήνιας Εταιρίας Γνωσιακής - Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας και της Association for Cognitive Analytic Therapy (ACAT) του Ηνωμένου Βασιλείου).
Το 2003 τελείωσε και τυπικά το εκπαιδευτικό κομμάτι (ολοκλήρωσε δηλαδή 16 έτη πανεπιστημιακού επιπέδου εκπαίδευσης) και έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της πόλης των Πατρών. Συνεχίζει όμως (και θα συνεχίζει μέχρι τέλους) την δια βίου εκπαίδευση με συμμετοχές σε τοπικά έως παγκόσμια συνέδρια και συμπόσια, είτε ως ομιλητής, είτε ως σύνεδρος.
Συνεργάζεται με αρκετούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ιατρούς άλλων ειδικοτήτων με σκοπό της συνολική αντιμετώπιση οποιουδήποτε ψυχικού προβλήματος. Αντιμετώπιση που είναι πάντα προσωποποιημένη και ιδιαίτερη για κάθε ασθενή και όχι μόνο. Αντιμετώπιση που πάντα βασίζεται σε επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους που περιλαμβάνουν ψυχοθεραπεία, ψυχοεκπαίδευση και ψυχοφαρμακολογία.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Αντιμετώπιση:

  • Ψυχώσεων
  • Κατάθλιψης, φοβιών
  • Άγχους
  • Κρίσεων πανικού
  • Ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής
  • Ψυχογενούς ανορεξίας - βουλιμίας
  • Γεροντικής άνοιας, ψυχοθεραπεία

Στοιχεία Αναζήτησης: Καταθλιψη, Φοβιες, Αγχος, Κρισεις Πανικου, Ψυχοθεραπεια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλο το νομό
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: