, 2695024639
,
Κατηγορίες
Εξοπλισμός Ξενοδοχείων, Έπιπλα Γενικά
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ   Κιν: 6974043206 Email: info@newconcept.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία NEW CONCEPT μετά από την επιτυχημένη πορεία της στην κατασκευή Ξενοδοχειακού Επίπλου, κατάφερε να συνδυάσει την άριστη ποιότητα κατασκευής με το μοντέρνο ντιζάιν που απαιτούν οι σύγχρονες εποχές. Έχουμε ως εφόδιο την 20ετή πείρα στον χώρο της οικοδομής, στα λουστραρίσματα και τα λακαρίσματα μεσόπορτας, κουζίνας και επίπλων μπάνιου καθώς και στις αναπαλαιώσεις παλαιών επίπλων.
Οι Αφοί Παπαγεωργόπουλοι συνεχίζουν την παράδοσή τους και εξελίσσονται προτείνοντας τις καλύτερες λύσεις για κλασικούς και μοντέρνους χώρους, για ιδιώτες, επαγγελματίες και κατασκευαστές.
Αντιπροσωπεύουμε στον χώρο της μεσόπορτας την εταιρεία EURODOOR.
Στρώματα της ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΡΟΜ.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας Όλα αυτά διαθέτοντας τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με συνέπεια και γρήγορη εξυπηρέτηση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Έπιπλα γενικά, έπιπλα, ξενοδοχειακός εξοπλισμός, λακαριστά, έπιπλα με παραγγελία, αναπαλαιώσεις παλαιών επίπλων, ντουλάπες, ντουλάπια, μικροέπιπλα, παπουτσοθήκες, ράφια παιδικό δωμάτιο, φοιτητικό δωμάτιο, συρταριέρες, ράφια, ραφιέρες, βιβλιοθήκες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Επιπλα Γενικα, Ξενοδοχειακος Εξοπλισμος, Επιπλα Με Παραγγελια, Σαλονια, Τραπεζαριες, Καναπεδες, Ντουλαπες, Φοιτητικο Δωματιο, Βιβλιοθηκες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: