Κατηγορίες
Οδοντίατροι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΤΑ ΠΙΣΙΩΤΗ , Τηλ: 2310235214  Email: eta.pisioti@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Δρ. Έτα Πισιώτη, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1984 με βαθμό "Λίαν Καλώς". Έως το 1987 ήταν Ε.Μ.Υ. (ειδική μεταπτυχιακή υπότροφος) στην έδρα της Περιοδοντολογίας.
Το 1990 αποφοίτησε από το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ενδοδοντολογίας του Πανεπιστημίου του Connecticut στην Αμερική αποκτώντας τον τίτλο της ειδικότητας και του Master.
Το 1999 ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή με θέμα "In vitro και in vivo έλεγχος τοξικότητας δύο υλικών ανάστροφης έμφραξης ριζικών σωλήνων (ketac silver και super EBA)".
Έχει συγγράψει σχετικά άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά (διαθέσιμα στο δίκτυο στο όνομα Eleftheria Pissiotis). Είναι μέλος της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας (Ε.Ε.Ε.) της Ευρωπαϊκής Ενδοδοντικής Εταιρείας (ESE) και της Αμερικανικής Ενδοδοντικής Εταιρείας (AAE). Παρακολουθεί συστηματικά τα συνέδρια των παραπάνω εταιρειών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Εξειδίκευση στη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων που αφορούν στο εσωτερικό του δοντιού και των περιρριζικών οστών. Η Δρ. Έτα Πισιώτη αναλαμβάνει συνήθως περιστατικά δύσκολα και πολύπλοκα, που απαιτούν ειδικές γνώσεις παθολογίας και θεραπευτικής και χρήση εξειδικευμένων τεχνικών και μηχανημάτων. Το ιατρείο αναλαμβάνει αποκλειστικά ενδοδοντικά περιστατικά. Η φιλοσοφία του ιατρείου είναι ότι το 90% των περιπτώσεων αντιμετωπίζονται με συντηρητική ενδοδοντική θεραπεία ή με επανάληψη της υπάρχουσας ενδοδοντικής θεραπείας. Σε κάθε περιστατικό εξατομικευμένη φροντίδα για τον ασθενή. Πάντα ακολουθεί ακτινογραφικός έλεγχος χωρίς χρέωση για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται απαραίτητο.

Στοιχεία Αναζήτησης: Απονευρωση, Ενδοδοντικη Θεραπεια, Επαναληψη Ενδοδοντικης Θεραπειας, Ενδοδοντολογος, Ενασβεστιωση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη τη Θεσσαλονίκη & τη Βόρεια Ελλάδα.
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: