Κατηγορίες
Τζάκια, Καμινάδες & Καπνοσυλλέκτες
Περιγραφή Επιχείρησης
Είμαστε οι CK Service μια έμπειρη ομάδα τεχνικών τζακάδων έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουμε για οποιαδήποτε εργασία σχετικά με το τζάκι σου. Ο καθαρισμός τζακιού και καθαρισμός καμινάδας είναι ο κύριος επαγγελματικός μας κλάδος τα τελευταία 15 χρόνια. Μετράμε ικανοποιημένους εκατοντάδες πελάτες στο ενεργητικό μας αφού παρέχουμε σταθερά μια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε λογικές τιμές. Στόχος μας είναι να σε εξυπηρετήσουμε άψογα και να κάνουμε το τζάκι σου καινούριο χωρίς να λερώσουμε καθόλου τον χώρο. Αν χρειάζεσαι έναν έμπιστο καθαριστή τζακιών με συνέπεια, οργάνωση και μεγάλη τεχνογνωσία, η CK Service είναι η λύση.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διαθέτουμε αποκλειστικό συνεργείο αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία.
Το τζάκι είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατασκευή η οποία αν δεν χρησιμοποιείται σωστά υπάρχει κίνδυνος για φωτιά.
Γι’ αυτό ο καθαρισμός καμινάδας καλό θα ήταν να γίνεται ανά έτος ή ανά 2 έτη ανάλογα με την χρήση του και ο καθαρισμός καμινάδας χρήζει εξειδικευμένου συνεργείου.
Η εταιρεία μας, CK Service διαθέτει ένα εκπαιδευμένο και άρτιο προσωπικό. Θα καθαρίσουμε εξονυχιστικά κάθε μέρος του τζακιού και θα διεκπεραιώσουμε άμεσα τον ετήσιο καθαρισμό τζακιού σας με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Δεν χρησιμοποιούνται χημικά κατά την διάρκεια του καθαρισμού καμινάδας.
Ο καθαρισμός τζακιού γίνεται από κάτω προς τα πάνω με ειδικές βούρτσες και κοντάρια πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τον καθαρισμό ανεξαρτήτως καιρού. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι καθαρισμού με πολλά διαφορετικά εργαλεία.
Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Την διάμετρο της καμινάδας
Την καύσιμη ύλη (ελιά, δρυς, οξιά, μπρικέτες κ.α.)
Τον εξαερισμό του τζακιού και το κατά πόσο εύκολα λερώνει η καμινάδα
Το υλικό της καπνοδόχου (inox, μαντέμι, πυρόλιθος κ.α).
Αναλόγως τα υλικά χρησιμοποιούμε διαφορετικά εργαλεία για τον καθαρισμό της καμινάδας
Την κλίση της καμινάδας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καθαρισμος Τζακιου, Καθαρισμα Τζακιου, Καθαριστης Τζακιου, Τζακας, Καθαρισμος Καμιναδας, Καθαρισμος Καμιναδας Τζακιου, Καπνοδοχοκαθαριστης, Καπνοδοχοκαθαριστες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Κυριακή από 09:00 έως 21:00
 
Μοιράσου το: