Κατηγορίες
Ενδοκρινολόγοι, Διαβητολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΡΤΖΑΣ, Ενδοκρινολόγος , Τηλ: 2413018738  Fax: 2413018738  Κιν: 6973551106 Email: g.tzartzas@hotmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο Ιωάννης Τζάρτζας - ιδιώτης ειδικός Ενδοκρινολόγος Διαβητολόγος στο κέντρο της Λάρισας, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Αλεξανδρούπολη). Στη συνέχεια ειδικεύθηκε και εργάστηκε ως ειδικός Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος επί 10ετία στη Γερμανία σε Ακαδημαϊκά νοσοκομεία των Πανεπιστημίων του Düsseldorf και του Essen.
Ειδίκευση και εργασία ως ειδικός Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος επί 10ετία στη Γερμανία, με απόκτηση των επίσημων τίτλων των ειδικοτήτων: -Innere Medizin und Endokrinologie-Diabetologie-Diabetologe DDG-Andrologie.
Έχει πιστοποιηθεί με ειδική άδεια από το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδος για τη διενέργεια υπερηχογραφικών εξετάσεων του θυρεοειδούς και των υπόλοιπων ενδοκρινών αδένων.
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ενδοκρινολογίας και της Γερμανικής Εταιρείας Διαβητολογίας (DDG).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Θυρεοειδής - Παραθυρεοειδής και υπερηχογραφία με ελαστογραφία
  • Διαβήτης Τύπου 1 και 2, διαβητικό πόδι, διαβήτης κύησης
  • Μεταβολικό σύνδρομο, παχυσαρκία, δυσλιπιδαιμία
  • Ανδρολογία, υπογονιμότητα, διαταραχές εμμήνου ρύσης, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, τριχοφυία
  • Οστεοπόρωση
  • Υποθάλαμος-Υπόφυση-Επινεφρίδια
  • Ενδοκρινική υπέρταση
  • Διαταραχές ανάπτυξης σε παιδιά/εφήβους


Το ιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο υπερηχογράφο με δυνατότητα ελαστογραφίας και κατευθυνόμενης βιοψίας. Όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός για διάγνωση και θεραπεία του διαβητικού ποδιού. Επίσης συνταγογραφούνται εξετάσεις και φάρμακα στον ΕΟΠΥΥ. Ο Ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού και στα εξωτερικά ιατρεία του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.


Στοιχεία Αναζήτησης: Ενδοκρινολογος, Διαβητολογος, Παραθυρεοειδης, Διαβητης, Οστεοπορωση, Εμμηνοπαυση, Υπογονιμοτητα, Πολυκυστικες Ωοθηκες, Μεταβολισμος, Θυρεοειδης, Επινεφριδια, Υποφηση, Διαταραχες Αναπτυξης Παιδιων, Ανδρολογος, Υπερπρολακτιναιμια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Λάρισα, Τύρναβο, Ελασσόνα, Τρίκαλα, Καρδίτσα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη και Παρασκευή από 09:00 έως 13:30 & από 17:30 έως 21:00
Πέμπτη από 09:00 έως 13:30
 
Μοιράσου το: