Κατηγορίες
Δικηγόροι & Δικηγορικά Γραφεία, Μεταφράσεις
Περιγραφή Επιχείρησης
Το δικηγορικό γραφείο που έχει έδρα την Φλώρινα, παρέχει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου νομικές υπηρεσίες σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, με ανθρώπινη προσέγγιση και σε τιμές λογικές, προσαρμοσμένες στην οικονομική ικανότητα κάθε πελάτη.
Φιλοσοφία του γραφείου είναι ότι η υπόθεση του πελάτη , όσο μικρή ή μεγάλη και εάν είναι, γι’ αυτόν είναι μοναδική και η αντιμετώπισή της θα είναι ισάξια.
Επίσης, λόγω του ότι η δικηγόρος γνωρίζει άπταιστα Ρουμάνικα παρέχονται υπηρεσίες μετάφρασης από την ρουμανική γλώσσα στα ελληνικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το δικηγορικό γραφείο της κας Δεράλα παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη στους εντολείς του σε όλους τους κλάδους του δικαίου με την υποστήριξη των συμφερόντων τους ενώπιον των δικαστηρίων και των διοικητικών αρχών. Η δικηγόρος κα Δεράλα εξειδικεύεται ιδίως σε θέματα μισθώσεων, ακινήτων (έλεγχος τίτλων, συμβόλαια, εργολαβικά, κτηματολόγιο κ.λπ.), σε οικογενειακές διαφορές (διαζύγια, αξίωση συμμετοχής στα αποκτήματα), σε διαφορές που αφορούν κληρονομικά δικαιώματα (προσβολή διαθήκης, προστασία νόμιμης μοίρας κ.τ.λ), σε εργατικές διαφορές (αξιώσεις για υπερωρίες, μισθούς υπερημερίας, αποζημίωση κ.τ.λ), σε αυτοκινητικές διαφορές, σε ηλεκτρονικά και οικονομικά εγκλήματα, σε θέματα ίδρυσης και παρακολούθησης εταιρειών και σε αιτήσεις υπαγωγής στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ποινικο Δικαιο, Αστικο Δικαιο, Υπερχρεωμενα Νοικοκυρια, Συμβολαιο, Διαζυγιο
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: