Κατηγορίες
Μαιευτήρες - Γυναικολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Ο μαιευτήρας, χειρουργός γυναικολόγος Αλέξανδρος Νταφόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της Μαιευτικής-Γυναικολογίας στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, όπου και αναγορεύτηκε σε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου με βαθμό ‘’Άριστα’’. Διετέλεσε καθηγητής στο Τεχνολογικό Επαγγελματικό Ίδρυμα της Λάρισας. Εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Luebeck, Schleswig-Holstein, της Γερμανίας, το οποίο αποτελεί πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική και την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, με Καθηγητές τους παγκοσμίου φήμης Dr.med Prof. Diedrich, Dr.med Prof. Griesinger και Prof. Al-Hassani. Εξειδικεύτηκε στη Λαπαροσκοπική και Υστεροσκοπική Χειρουργική, στην Κολποσκόπηση-Παθολογία του Τραχήλου, καθώς και στις νεότερες μεθόδους Θεραπείας της Υπογονιμότητας – Εξωσωματικής Γονιμοποίησης. Έχει δημοσιεύσει πλήθος πρωτότυπων μελετών στον ελληνικό και διεθνή ιατρικό τύπο. Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Λάρισας και είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Ιασώ Θεσσαλίας. Επιπλέον, η μαία του ιατρείου παρέχει όλη την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της κύησης, στον τοκετό και στη λοχεία. Η διαιτολόγος, σύζυγος του ιατρού, μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένη διαιτολογική παρακολούθηση όπου απαιτείται (Σ.Δ. κύησης, PCOS κ.τ.λ.).
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στο ιατρείο μας, σε ένα χώρο μοντέρνο και άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο, μπορούμε να προσφέρουμε όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες για τις ανάγκες της υγείας της γυναίκας.
Γυναικολογία
Προληπτικός έλεγχος με Τεστ κατά Παπανικολάου - Κλινική εξέταση μαστών
Διερεύνηση και αντιμετώπιση δυσπλασίας τραχήλου
Thin Prep (LBC) – HPV DNA Test – Εμβολιασμός για τον HPV
Κολποσκόπηση - Βιοψία τραχήλου της μήτρας
5D ενδοκολπικό και διακοιλιακό υπερηχογράφημα - Υδροϋπερηχογραφία (ο μοναδικός υπερηχογράφος με 5D απεικόνιση Samsung UGEO WS80a Elite, ένας από τους ελάχιστους στην Ελλάδα)
Αντιμετώπιση ενδομητρίωσης
Επεμβατική Υστεροσκόπηση – Επεμβατική Λαπαροσκόπηση
Όλο το εύρος των γυναικολογικών επεμβάσεων (κοιλιακές και κολπικές)
Διερεύνηση και αντιμετώπιση διαταραχών του κύκλου
Αντισύλληψη – Τοποθέτηση ενδομήτριου σπιράλ (I.U.D.)
Εμμηνόπαυση

Μαιευτική
Παρακολούθηση κύησης – Τοκετός
5D Μαιευτικό υπερηχογράφημα – Doppler - Έλεγχος ανατομίας εμβρύου
Καρδιοτοκογραφία (NST) – Βιοφυσικό προφίλ
Κύηση υψηλού κινδύνου
Ανώδυνος τοκετός

Υπογονιμότητα
Γυναικολογική Ενδοκρινολογία – Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών
Διερεύνηση υπογονιμότητας
Πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας
Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή - Ενδομήτρια σπερματέγχυση (IUI)
Κλασική Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF) - Μικρογονιμοποίηση (ICSI)
Κρυοσυντήρηση ωαρίων – Δωρεά ωαρίων
Κάθ’ έξιν αποβολές

Στοιχεία Αναζήτησης: Γυναικολογος, Μαιευτηρας, Κολποσκοπηση, Εγκυμοσυνη, Υπογονιμοτητα, Σπερματεγχυση, Εξωσωματικη Γονιμοποιηση, Υπερηχογραφημα, Συνδρομο Πολυκυστικων Ωοθηκων, Test Pap, Υστεροσκοπηση, Λαπαροσκοπηση, Ενδομητριωση, Διαταραχες Κυκλου, 3d Υπερηχογραφημα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: