Κατηγορίες
Στρώματα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΡΟΥΒΑΛΑΣ, Υπεύθυνος , Τηλ: 2104128514  Κιν: 6976690124
Περιγραφή Επιχείρησης
Είναι γνωστό ότι αφιερώνουμε στον ύπνο το 1/3 της ζωής μας. Για έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο, απαραίτητον για την καλή μας υγεία, ευθύνεται το στρώμα μας, η ποιότητα και η υγιεινή του, όπως και τα μαξιλάρια που χρησιμοποιούμε, καθώς και η ποιότητα των υλικών που είναι κατασκευασμένο το κρεβάτι μας. Εμείς ασχολούμαστε με την κατασκευή κρεβατιών και ειδών στρωμνής από το 1964.
Χρησιμοποιούμε πάντα φυσικά, οικολογικά υλικά, όπως ο κοκοφοίνικας, το βαμβάκι, το λάτεξ και άλλα, που σε συνδυασμό με την πείρα και την τεχνογνωσία μας μας επιτρέπουν να διαθέτουμε στην αγορά προϊόντα άριστης κατασκευής, με ελεγχόμενη ποιότητα και γραπτή εγγύηση.
Εδώ και είκοσι χρόνια κατασκευάζουμε και κρεβάτια ταπετσαρίας, με υποστρώματα ντυμένα με ύφασμα ταπετσαρίας, που έχουν καθιερωθεί στην αγορά ως η κομψότερη και πρακτικότερη λύση για το υπνοδωμάτιο. Μην ανανεώσετε το στρώμα σας, αν δεν μας επισκεφθείτε. Θα σας μεταφέρουμε όλα όσα ξέρουμε για έναν ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο, που δεν είναι γνωστά σε όλους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ανατομικά μαξιλάρια
Μαξιλάρια ύπνου
Στρώματα
Ανατομικά στρώματα - Υποστρώματα
Επιστρώματα
Επιστρώματα αδιάβροχα
Κρεβατοστρώματα
Ορθοπεδικά στρώματα
Χονδρική - Λιανική

Στοιχεία Αναζήτησης: Υποστρωμα, Ορθοπεδικα Στρωματα, Ανατομικο Στρωμα, Κρεβατοστρωματα, Mattress, Υπνος
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 07:30 έως 17:00
Σάββατο από 08:30 έως 13:00.
 
Μοιράσου το: