,
Κατηγορίες
Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών, Μεταφράσεις
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΙΩΑΝΝΑ ΚΕΡΑΤΖΑΚΗ, Διευθύντρια σπουδών   Κιν: 6940050383
Περιγραφή Επιχείρησης
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κερατζάκη βρίσκεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 1971 με το ίδιο μεράκι και την ίδια διάθεση να προσφέρει στον μαθητή υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να μετατρέψει την εκμάθηση της ξένης γλώσσας σε ένα όμορφο ταξίδι. Στο Κέντρο διδάσκονται Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά όλων των επιπέδων, ταχύρρυθμα και μη, καθώς και τμήματα ενηλίκων.
Με πολύ μεράκι και αγάπη το γεμίσαμε χρώματα και λουλούδια, φροντίζοντας να παραμείνουμε σεμνοί και λιτοί τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς μας χώρους, ακολουθώντας όμως με συνέπεια τους κανόνες ασφαλείας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.
Οι αίθουσες, γεμάτες με έργα των μαθητών μας και με μικρά σουβενίρ και αντικείμενα από τις χώρες του εξωτερικού που έχουμε επισκεφτεί, καλύπτουν τον αρχικό μας στόχο. Να αισθανθούν οι μαθητές οικειότητα με τον χώρο και να τους μεταφέρουμε νοερά στην ξένη χώρα. Ταυτόχρονα επιμένουμε σε ολιγομελή τμήματα έτσι ώστε να επικεντρωθούμε στον κάθε έναν μαθητή ξεχωριστά.
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κερατζάκη, με τη σιγουριά της πολύχρονης πείρας μας και της μελέτης που έχουμε κάνει σε βάθος της γλώσσας, χάρη στις σπουδές και τη διαμονή μας σε χώρες του εξωτερικού, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας μεταφράσεις, στις προθεσμίες που εσείς θα μας θέσετε.
Τέλος, στο Κέντρο μας υπάρχει δανειστική βιβλιοθήκη με κλασσικά έργα των κορυφαίων συγγραφέων από την εκάστοτε χώρα καθώς και πλούσιο υλικό από εφημερίδες και περιοδικά.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Στο κέντρο μας διδάσκονται οι εξής Ξένες Γλώσσες και δημιουργούνται τμήματα παιδιών, τμήματα εφήβων και τμήματα Ενηλίκων:
Αγγλικά
(Cambridge, Michigan, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, Pearson, Europalso, MSU-CELC, IELTS, TOEFL, TOEIC, MET, GRE).
Γερμανικά (Goethe, OSD, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, Europalso).
Ιταλικά (Perugia, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας).
Ισπανικά (Ινστιτούτο Cervantes, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας).

Οι Μεταφράσεις μας γίνονται σε όλες τις γλώσσες και αφορούν άρθρα, πτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες, δημόσια και ιδιωτικά έγγραφα, βιογραφικά, συστατικές επιστολές. (Τεχνολογία, Νομικά, Τηλεπικοινωνίες, Οικονομικά, Τουρισμός, Marketing, Λογοτεχνία)
Στο Κέντρο μας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε Ταχύρρυθμα τμήματα 3μηνης είτε 4μηνης φοίτησης με διδασκαλία 3-4 ωρών την εβδομάδα, με ευελιξία προγράμματος και ελάχιστο φόρτο εργασίας στο σπίτι. Τα τμήματα αυτά ισχύουν για όλες τις γλώσσες που διδάσκονται στο Κέντρο μας και απευθύνονται:

  • σε εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποιητικό από το επίπεδο A1 μέχρι C2
  • σε εκείνους που επιθυμούν να αποκτήσουν κάποιο πιστοποιητικό είτε για σπουδές είτε για εργασία στο εξωτερικό


Δυσλεξία – Μαθησιακές δυσκολίες
Tailor Made
(ενισχυτική διδασκαλία)


Στοιχεία Αναζήτησης: Κεντρο Ξενων Γλωσσων, Κεντρα Ξενων Γλωσσων, Φροντιστηρια, Φροντιστηρια Ξενων Γλωσσων, Φροντιστηρια Αγγλικων, Ταχυρρυθμα Μαθηματα Αγγλικων, Φροντιστηρια Γερμανικων, Εντατικα Μαθηματα Γερμανικων, Φροντιστηρια Ιταλικων, Μεταφρασεις
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Γαλάτσι, Λαμπρινή, Ριζούπολη, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφια, Περισσός, Πευκάκια, Άνω Πατήσια, Αθήνα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Με πιστωτική κάρτα
Συνεργαζόμενες τράπεζες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 22:00
Σάββατο από 10:00 έως 14:00
 
Μοιράσου το: