Κατηγορίες
Επισκευές Ηλεκτρικών Συσκευών, Ανταλλακτικά Ηλεκτρικών Συσκευών
Περιγραφή Επιχείρησης
Εδώ και 35 χρόνια τώρα, το MEGA SERVICE παρέχει τεχνικές υπηρεσίες με συνέπεια, φερεγγυότητα, γνώσεις και πείρα. Το MEGA SERVICE είναι εξειδικευμένο σε όλες τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές και μικροσυσκευές έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μας έχουν φέρει στο ψηλότερο βάθρο των προτιμήσεων σας.
Όλα αυτά τα χρόνια το MEGA SERVICE εξελίχτηκε και στην ποιότητα εργασίας που παρέχει, αλλά και στις τεχνικές γνώσεις. Με διάφορα σεμινάρια και έρευνες κατορθώσαμε να είμαστε πάντα μπροστά από πλευράς ενημέρωσης σε κάθε νέα συσκευή. Δεν είναι τυχαίο ότι MEGA SERVICE με την μεθοδικότητα του, τον προγραμματισμό του και την οργάνωση του βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία. Παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις και βελτιωνόμαστε! Όλοι οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι και αυτό για το MEGA SERVICE είναι μια ηθική ικανοποίηση.
Επειδή οι ευχαριστημένοι πελάτες είναι πολλοί, το MEGA SERVICE έπρεπε να επεκταθεί και σε άλλη περιοχή! Επιλέξαμε τα Μέγαρα και δημιουργήσαμε το δεύτερο MEGA SERVICE!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Το MEGA SERVICE έχει σαν στόχο να βρίσκεται στον χώρο σας σχεδόν την ίδια στιγμή που το καλείτε, θα διαγνώσουμε και θα επισκευάσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε βλάβη στις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές σας. Σε κάθε κλήση σας θα αξιολογήσουμε το πρόβλημα και το ταχύτερο δυνατόν ο τεχνικός μας θα βρίσκεται κοντά σας. Το MEGA SERVICE, διαθέτει καλούς μαστόρους και κυρίως καλούς και ευγενικούς ανθρώπους, τεχνικούς που με εμπιστοσύνη θα βάλετε στο σπίτι σας! Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια φιλική και χρήσιμη υπηρεσία στους πελάτες μας και θα απαντήσουμε πάντα σε οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας γιατί την δικαιούμαστε!

  • Service
  • Ανταλλακτικά: ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, ραπτομηχανών
  • Ατμοκαθαριστήρες

Στοιχεία Αναζήτησης: Ανταλλακτικα Χυτρας, Σακουλες Σκουπας, Εξουσιοδοτημενο Service, Stirella, Dilonghi, Rowenta, Kenwood, Braun, Επισκευη Καφετιερες Σιδερο Μιξερ Τοστιερες, Επισκευη Tefal, Επισκευες Krups, Επισκευη Μικροσυσκευων Μικροσυσκευες, Singer, Fissler, Juropro
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: