Κατηγορίες
Παιδικοί Σταθμοί, Παιδικά Πάρτυ - Παιδικές Εκδηλώσεις
Νηπιαγωγεία
Περιγραφή Επιχείρησης
Στο KIS η μάθηση και η ανάπτυξη προσεγγίζεται με ολιστικό, παιδοκεντρικό χαρακτήρα. Παρέχουμε ευκαιρίες στους μικρούς μας να εξερευνήσουν τη φύση, την τέχνη, το κόσμο γύρω τους με ποικίλους τρόπους που έχουν βάθος και ουσία για τα ίδια τα παιδιά. Αναγνωρίζουμε τα παιδιά μας ως ικανά και δυνατά άτομα που έχουν το δικό τους μοναδικό τρόπο έκφρασης.
Δίνουμε αξία στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την περιέργεια. Ενθαρρύνουμε τα παιδιά να σκέφτονται και να προβληματίζονται. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, αυθεντική εκπαίδευση που πηγάζει από τα παιδιά, με οδηγό τα ίδια τα παιδιά.
Σε ένα υποστηρικτικό δίγλωσσο περιβάλλον που ενθαρρύνει τα παιδιά να μάθουν "πώς να σκέφτονται, και όχι τι να σκέφτονται" εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες τους με έμφαση στη μάθηση.
Τίποτα χωρίς παιχνίδι!!!
Τον 21ο αιώνα, οι μαθητές θεωρούνται ενεργοί συνεργάτες, οι οποίοι απολαμβάνουν τη διαδικασία της μάθησής τους. Εμείς στο KIS έχουμε ως στόχο την παροχή υπηρεσιών που αγκαλιάζουν το μαθητή και την ομάδα ώστε να αναπτυχθούν νέες ισχυρές εκπαιδευτικές σχέσεις.
Οι μαθητές του KIS οικοδομούν την προσωπικότητά τους, τις συναισθηματικές και τις γνωστικές τους δεξιότητες, την εμπιστοσύνη και την ανεξαρτησία σε ένα ασφαλές διαδραστικό περιβάλλον.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Δίγλωσσος Ελληνοαγγλικός Παιδικός σταθμός και Νηπιαγωγείο
  • Χρησιμοποιούμε για την εκπαίδευση και την αγωγή στην προσχολική ηλικία την “Προσέγγιση Reggio Emilia ”, η οποία βλέπει τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας ως γεμάτα από περιέργεια, δημιουργικότητα και πλήθος άλλων ικανοτήτων.
    Η μέθοδος αυτή εκμεταλλεύεται αυτά τα στοιχεία και το Kis τα αξιοποιεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
  • Το Kischool έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο εξωτερικό και εσωτερικό περιβάλλον μάθησης που τα παιδιά ενθαρρύνονται να ερευνούν να παρατηρούν, να αναζητούν, να καταγράφουν, να σκέφτονται και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.
  • Ο εξωτερικός χώρος 3.000 τετραγωνικών μέτρων περιβάλλεται από όμορφα δέντρα, βοτανικό κήπο, Atelier, γήπεδα tennis, basketball, volley, ποδοσφαίρου, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διγλωσσοι Παιδικοι Σταθμοι Διγλωσσος Σταθμος, Νηπιαγωγεια Νηπιαγωγειο Νηπιακη Αγωγη, Βρεφονηπιακοι Σταθμοι Νηπιακοι Σταθμοι, Εκπαιδευτικο Προγραμμα Reggio Emilia, Παιδικος Σταθμος Με Σχολικο, Bilingual Paidikoi Sthatmoi Nipiagogia Npiagogio, Αγγλοφωνοι Αγγλοφωνος, Ιδιωτικοι Ιδιωτικος Παιδικος Σταθμος, Σταθμοι Με Κηπο Τιμες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Κηφισιά, Νέα Κηφισιά, Πολιτεία, Εκάλη, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Μελίσσια, Πεύκη, Πεντέλη
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος