Κατηγορίες
Καυσόξυλα - Κάρβουνα - Πέλλετ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΤΣΗΣ, Υπεύθυνος Πωλήσεων , Τηλ: 2130328328  Κιν: 6941485964 Email: pelletomania@gmail.com
Περιγραφή Επιχείρησης
Η ιδέα που αγαπήσατε όλα τα προηγούμενα χρόνια, η PELLETOMANIA, θέτοντας πλέον γερές βάσεις στον χώρο της θέρμανσης δημιούργησε μια εταιρεία με το διακριτικό τίτλο Τ.Κ PELLETOMANIA I.K.E με σκοπό την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας, με την προσθήκη και νέων προϊόντων, στο νέο μας χώρο, στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.
Ο στόχος μας εξαρχής ήταν να εμπορευόμαστε ποιοτικά pellets για τον τελικό καταναλωτή. Τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί ως προς την ποιότητα τους από κορυφαία εργαστήρια του εσωτερικού και του εξωτερικού. Ο τελικός καταναλωτής μπορεί να είναι 100% σίγουρος για το τι pellets καταναλώνει.
Στο κομμάτι του ξύλου η Pelletomania φροντίζει να έχει πάντα διαθέσιμα για τους πελάτες της στεγνά και ξερά ξύλα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Η εταιρεία T.K PELLETOMANIA IKE ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις συστημάτων βιομάζας, καθώς και στις μετατροπές της υπάρχουσας εγκατάστασης του πετρελαίου σε pellet. Εξειδικευμένος τεχνικός σάς επισκέπτεται στο χώρο σας για δωρεάν μελέτη της εγκατάστασης που επιθυμείτε ή της μετατροπής της.
Στη διάθεσή σας επίσης στο χώρο μας είναι:
Pellet – Καυσόξυλα- Κάρβουνα- Μπρικέτες- Μπουκάλες Αερίου – Δαδί- Κάθε είδος καθαριστικό για το Τζάκι.

Στοιχεία Αναζήτησης: Πελλετ, Καυστηρες Πελλετ, Μετατροπες, Καυσοξυλα, Οξια, Δρυς, Ελια, Δαδι, Καθαριστικα, Προσαναματα, Μπουκαλες, Σερβις, Επισκευες, Ποιοτητα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Αττική
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: