, 2310513967
Κατηγορίες
Αντιπροσωπείες Μοτοσυκλετών, Ανταλλακτικά Μοτοσυκλετών, Συνεργεία Μοτοσυκλετών
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΜΑΤΑΚΟΣ  
Συνεργεία Μοτοσυκλετών Yamaha
Περιγραφή Επιχείρησης

Η MatakosMotors δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1964, τότε που ο ιδρυτής της επιχείρησης Απόστολος Ματάκος "άνοιξε" το πρώτο του συνεργείο δικύκλων και τρικύκλων στην Θεσσαλονίκη στην οδό Λαγκαδά 54.
Το 1973 αρχίζει να σχολείται και με την εμπορία ανταλλακτικών και αξεσουάρ και το 1978 επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην εισαγωγή και εμπορία μοτοσυκλετών. Λίγα χρόνια αργότερα το 1983 συνάπτει συνεργασία με την YAMAHA Ελλάδος και γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων YAMAHA, ενώ μόλις 1 χρόνο αργότερα προσκαλείται στη YAMAHA Ιαπωνίας μαζί με άλλους 24 dealers, οπου διακρίνεται και βραβεύεται.
Το 1988 μεταφέρεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην οδό Λαγκαδά 120 και ιδρύει την εταιρεία Α.ΜΑΤΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Από τότε και έως σήμερα η εταιρεία έχει μια πορεία με συνεχείς πανελλαδικές και διεθνείς διακρίσεις στον τομέα τών μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ YAMAHA.
Στις αρχές του 2012 η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με την KYMCO Ελλάδος και πλέον είναι και επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων KYMCO. Η εταιρεία Α.ΜΑΤΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε είναι και θα είναι πάντα στο χώρο της μοτοσυκλέτας προσφέροντας στους αναβάτες της, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, με γνώμονα την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών τους. Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας προσφέρει τη βέλτιστη ποιότητα στη συντήρηση του δικύκλου σας. Η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και αναλωσίμων Yamaha και Kymco απο τους τεχνικούς μας εξασφαλίζει τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της μοτοσυκλέτας σας.
Επίσημη αντιπροσωπεία:
Yamaha Θεσσαλονίκης 1989
Kymco Θεσσαλονίκης 2012
Κάθετος αντιπρόσωπος
(Μοτοσυκλέτες, Ανταλλακτικά, Service)

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Μοτοσυκλέτες Yamaha
  • Scooters
  • ATV
  • Αξεσουάρ Yamaha

Στοιχεία Αναζήτησης: Συνεργειο Yamaha, Ανταλλακτικα Yamaha Moto, Μοτοσυκλετες Yamaha, Scooters Yamaha, Αξεσουαρ Yamaha, Εξουσιοδοτημενο Συνεργειο Yamaha, Επισκευη Τρακαρισμενου Moto, Γουρουνα, Εξουσιοδοτημενο Συνεργειο Kymco
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος