Κατηγορίες
Ακουστικά Βαρηκοΐας
ΕΔΟΕΑΠ
ΕΟΠΥΥ
ΕΤΑΑ
ΕΤΑΠ - ΜΜΕ
ΕΤΕΑ
ΕΤΕΑΜ
ΙΚΑ
ΝΑΤ
ΤΑΠΕΠΑ
ΤΑΠΙΤ
ΤΑΥΤΕΚΩ
ΤΕΑΔΥ
ΤΕΑΙΤ
ΤΕΑΠΑΣΑ
ΤΠΔΥ
ΤΥΠΑΤΕ
ΤΥΠΕΤ
ΥΠΕΘΑ
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία Αέναη Ακοή βρίσκεται στην περιοχή του Ν. Κόσμου στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου ακουστικών βαρηκοΐας.
Χάρη στη συνεχή επιστημονική και τεχνολογική ενημέρωσή μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που καλύπτουν τόσο τις ακουστικές όσο και τις αισθητικές τους ανάγκες. Ασχολούμαστε με την ακουστική αποκατάσταση ατόμων κάθε ηλικίας, με σεβασμό και υπευθυνότητα.Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους σε ήχους πτυχιούχους ηλεκτρονικούς μηχανικούς με μακροχρόνια εμπειρία στα ιατρικά βοηθήματα.
Συνεργαζόμαστε με καλύτερους κατασκευαστικούς οίκους ακουστικών βοηθημάτων, χωρίς όμως να αντιπροσωπεύουμε κάποιον συγκεκριμένο από αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε το κατάλληλο ακουστικό βαρηκοΐας για την εκάστοτε πάθηση, ανεξάρτητα από την εταιρεία που το κατασκεύασε.
Εμπιστευτείτε την εταιρεία Αέναη Ακοή και επανασυνδεθείτε με την ομορφιά των ήχων γύρω σας!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
 • Δωρεάν επίσκεψη και εκτίμηση της ακοής στα κέντρα μας. Με βάση την κλινική εξέταση (ομιλητική ακοομετρία, ακοομετρία καθαρών τόνων κ.λπ.), σας προτείνουμε την κατάλληλη λύση για την αποκατάσταση της ακοής σας.
 • Δωρεάν επίσκεψη στο σπίτι και εκτίμηση της ακοής σας. Αφορά άτομα που έχουν κινητικά προβλήματα και δε μπορούν να μετακινηθούν.
 • Δωρεάν παρακολούθηση της εξέλιξης της ακοής. Σας προτείνουμε μία φορά το χρόνο, νέα εκτίμηση της ακοής σας, ώστε να ρυθμίσουμε τα ακουστικά σας σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.
 • Παρέχουμε ένα χρόνο (1) εγγύηση σε όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας που εμπορευόμαστε. Όλα τα ακουστικά μας, έχουν την έγκριση CE της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
 • Προγραμματισμό, ρύθμιση, επισκευή και τεχνικό έλεγχο όλων των ακουστικών βαρηκοΐας.
 • Ενημέρωση και συμπλήρωση των απαραίτητων εγγράφων που απαιτεί ο Ασφαλιστικός σας Οργανισμός, ώστε να λάβετε το μερίδιο των χρημάτων που δικαιούστε.
  Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα για το ποσό που δικαιούστε, καθώς και για το χρονικό διάστημα που πρέπει να περάσει για να κάνετε ανανέωση ακουστικού.
 • Δεκτά όλα τα ταμεία, Πιστωτικές κάρτες.

Στοιχεία Αναζήτησης: Βοηθηματα Ακοης, Ψηφιακα Ακουστικα, Βαρηκοϊα, Αδιαβροχα Ακουστικα Βαρηκοϊας, Αθεατα Ακουστικα Βαρηκοϊας, Τεστ Ακοης, Δυσκολια Προβλημα Ακοης, Επισκευες Επισκευη Ακουστικων, Ακοολογικες Συσκευες, Service Ακουστικων, Service Ακουστικου, Akoustika Barikoias, Akoustiko Varikoias, Διαταραχες Ακοης, Ακουστικο Βαρηκοιας
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Τρόποι πληρωμής
 • Με πιστωτική κάρτα
 • Με αντικαταβολή
 • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Πιστωτικές Κάρτες
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 έως 16:00
Σάββατο από 10:00 έως 14:30
 
Μοιράσου το: