,
Κατηγορίες
Κλιματισμός, Θερμοσίφωνες, Ψυκτικοί
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΓΛΟΥ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2104317506  Κιν: 6977307960 Email: smfspyroglou@yahoo.gr
Περιγραφή Επιχείρησης
Η εταιρεία μας με έδρα τον Πειραιά ειδικεύεται στην εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού εξυπηρετώντας ολόκληρη την Αττική. Όλες οι εργασίες μας γίνονται υπεύθυνα και εγγυημένα από διπλωματούχους ψυκτικούς με πολυετή πείρα στον χώρο, αυξάνοντας έτσι τους ικανοποιημένους πελάτες μας στους οποίους προσφέρουμε εξειδικευμένες προτάσεις και λύσεις για την ψύξη και τη θέρμανση στον χώρο τους. Επικοινωνήστε μαζί μας για να επωφεληθείτε και εσείς από τις λύσεις που προσφέρουμε και από τις προσφορές μας.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
ΨΥΞΗ
Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει τη συντήρηση των εσωτερικών μονάδων ψύξης με βιολογικό καθαρισμό για απαλλαγή από κακοσμία και μύκητες, τον χημικό καθαρισμό των εξωτερικών μονάδων και τον έλεγχο των ηλεκτρολογικών συνδέσεων για αποφυγή βραχυκυκλωμάτων. Αναλαμβάνονται επίσης τοποθετήσεις νέων ή μεταχειρισμένων μηχανημάτων, αποξηλώσεις και μεταφορές κλιματιστικών, διορθώσεις κακοτεχνιών προηγούμενων εγκαταστάσεων, προεγκαταστάσεις σωληνώσεων σε οικοδομές για την καλαίσθητη και σε σωστό σημείο τοποθέτηση των κλιματιστικών.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Ομοίως, παρέχουμε λύσεις και στα θέματα θέρμανσης με τη μελέτη και εγκατάσταση ηλεκτρικών λεβήτων σε χώρους οικιών ή επαγγελματικούς, προσφέροντας έτσι εύκολες και οικονομικές λύσεις για τις δύσκολες ημέρες του χειμώνα.

Στοιχεία Αναζήτησης: Καλοριφερ, Ηλεκτρολεβητες Ηλεκτρολεβητων, Air Condition, Κλιματιστικο Κλιματιστικα Κλιματιστικου Κλιματιστικων Κλιματισμος, Σερβις Service Επισκευη Επισκευες, Λεβητες Λεβητων, Εγκατασταση Εγκαταστασεις Εγκαταστεσεων Τοποθετηση Τοποθετησεις, Συντηρηση Συντηρησεις Συντηρησης Συντηρησεων, Ηλεκτρικος Ηλεκτρικοι Ηλεκτρικων, Ηλιακοι Θερμοσιφωνες Ηλιακους Θερμοσιφωνες
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Τρόποι πληρωμής
  • Με μετρητά στην έδρα της επιχείρησης
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: