Κατηγορίες
Παθολόγοι, Διαιτολόγοι
Ειδικοί Παθολόγοι
Επίσκεψη Κατ Οίκον
ΥΠΕΘΑ
Υπερτασιολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Μετά τις σπουδές μου στην Ιατρική σχολή, ακολούθησε η πενταετής ειδίκευσή μου στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ΜΕΤΑΞΑ και στο Γενικό νοσοκομείο Τζάνειο Πειραιά, κοντά σε έγκριτους συντονιστές διευθυντές. Προηγήθηκαν σπουδές στην Διαιτολογία (κάτοχος Διπλώματος Διαιτολογίας) με υποτροφία στην Γαλλία στο Centre Medical De Recherches Et De Traitement Dietetiques De Forcilles – France. Παρακολουθώ ετησίως: Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια μελέτης της Υπέρτασης και της Λιπιδολογίας καθώς και Συνέδρια (εγχώρια και διεθνή) που αφορούν το φάσμα της ειδικότητάς μου. Διατηρώ ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο κέντρο του Πειραιά. Έχω εμπειρία στην διάγνωση και αντιμετώπιση όλου του φάσματος που εμπλέκεται στο μεταβολικό σύνδρομο όπως είναι η αρτηριακή υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η δυσλιπιδαιμία και η παχυσαρκία καθώς και στη διάγνωση κακοήθων νοσημάτων. Ιδιαίτερης σημασίας χρήζει η πρόληψη των διαφόρων νοσημάτων με τον προγραμματισμό επιλεγμένου ετησίου check-up ανά περίπτωση.

Μέλος:
Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας
Ελληνικής εταιρείας εσωτερικής παθολογίας

Πιστοποιητικό υγείας για Ναυτικούς (ΓΕΝΕ)

ΤΑΜΕΙΑ:
Πιστοποιημένη ιατρός με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Συμβεβλημένη με: Στρατιωτικά ταμεία, Λιμενικό καθώς και με το Υπουργείο Συγκοινωνιών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Δημιουργία αναλυτικού ατομικού φακέλου του κάθε ασθενούς με εκτενή λήψη ατομικού αναμνηστικού και κλινική εξέταση του ασθενούς. Διάγνωση - αντιμετώπιση και παρακολούθηση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη, Αρτηριακή πίεση και Διαταραγμένου Λιπιδαιμικού Προφίλ. Διάγνωση και αντιμετώπιση των ασθενειών που περιλαμβάνονται στην ειδικότητα της Παθολογίας.
Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής με σκοπό την αντιμετώπιση νοσημάτων που σχετίζονται /επηρεάζονται από την διατροφή καθώς και την μείωση του σωματικού βάρους.
Προγραμματισμός εμβολιασμών. Συνταγογράφηση. Έκδοση πιστοποιητικών υγείας, υγειονομικού και μη, ενδιαφέροντος. Χορήγηση Ιατρικής Βεβαίωσης για έκδοση / παράταση διπλώματος οδήγησης (ιδιωτικού και επαγγελματικού). Συνεργασία με ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων.
Επισκέψεις κατ΄οίκον.

Στοιχεία Αναζήτησης: Διαβητης, Υπερταση, Χοληστερινη, Οστεοπορωση, Ουρολοιμωξη, Παχυσαρκια, Λιπομετρηση, Διατροφη, Μεταβολισμος, Λοιμωξεις Αναπνευστικου Ουροποιητικου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Πειραιά, Νίκαια, Καλλιθέα
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Πρωί & απόγευμα κατόπιν ραντεβού
 
Μοιράσου το: