Κατηγορίες
Ψυχίατροι, Νευρολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών.
Ειδικεύθηκε στην Νευρολογία - Ψυχιατρική και στη συνέχεια στον τομέα της Κλινικής Ψυχιατρικής και της Ψυχοφαρμακολογίας. Συνεργαζόμενος και τιμώμενος με την εμπιστοσύνη, απ' όλους τους διακεκριμένους ψυχιάτρους - πανεπιστημιακούς δασκάλους του Παν/μίου Αθηνών, στο πλαίσιο των καθηκόντων του ως υπευθύνου τμήματος αρχικά, αναπληρωτή διευθυντού και από το 1998 ως Επιστημονικού Δ/ντού της Ψυχιατρικής Κλινικής Γαλήνη.
Ασχολείται ακόμη, στον Τομέα της Ιστορίας της Ψυχιατρικής, με την Ιστορία της Ψυχιατρικής στο Βυζάντιο ως υπ. Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών.
Είναι μέλος: του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της (Ε.Ψ.Ε), του ECNP, του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω, Ιδρυτικό μέλος της Ελλ.Ψυχοφαρμακολογικης Εταιρείας, μέλος του «Ομίλου φίλων του Ιπποκρατείου Ιδρύματος».
Έχει διατελέσει: Αντιπρόεδρος της Ένωσης Κώων Αθηνών «ο Ιπποκράτης» 1990-2000 και Πρόεδρος 2000-2000.
Μέλος του Διοικ. Συμβουλίου του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω 1996-2000 και Γ.Γραμματέας 2010- σημέρα.
Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 19ου Ψυχιατρικού Συνεδρίου (Κως, 5/2004) και του «Ομίλου φίλων του Ιπποκρ. Ιδρύματος».
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Διαγνωστική και θεραπευτικής αντιμετώπιση των ψυχωσικών και συναισθηματικών διαταραχών: μονοπολική κατάθλιψη, διπολική διαταραχή κά, με τον αλκοολισμό και ιδιαίτερα με τη διενέργεια τεστ αποστροφής στο αλκοόλ.
  • Αντιμετώπιση κλινικά και ψυχοθεραπευτικά των οξέων ψυχικών διαταραχών στο πλαίσιο ψυχωσικών, συναισθηματικών, ψυχογηριατρικών διαταραχών.
  • Αντιμετώπιση των στερητικών συνδρόμων από ψυχοδραστικές ουσίες (αλκοόλ και λοιπά).


Υποκ/μα: Αρσενίου 4, 2242028309
Δέχεται κατόπιν ραντεβού


Στοιχεία Αναζήτησης: Καταθλιψη, Αλκοολισμος, Διπολικη Διαταραχη, Διαταραχη Ψυχικη Ψυχικη Υγεια, Στερητικο Συνδρομο, Παρκινσον, Κεφαλαλγιες, Επιληψια, Αυχεαλγια
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Αττική
Φωτογραφίες
 
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν ραντεβού.
 
Μοιράσου το: