Κατηγορίες
Είδη Γάμου & Βάπτισης, Συσκευασία & Τυποποίηση
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΡΕΚΟΥΚΗΣ, Ιδιοκτήτης , Τηλ: 2105907783 
Περιγραφή Επιχείρησης
Όπως είναι γνωστό η ADOREX έχει καθιερωθεί και θεωρείται η πηγή των σωστών επιλογών στα είδη γάμου και βάπτισης. Οι συνεχώς αυξημένες παραγγελίες σας, κάθε χρόνο, μας επιβεβαιώνουν ότι στις χιλιάδες επιλογές που μας διατίθενται, τα αντικείμενα που διαλέξαμε είναι τα προϊόντα που θέλει και ο τελικός καταναλωτής.
Όπως είναι ήδη γνωστό, εκτός από τα σωστά προϊόντα που διαθέτουμε, οι τιμές μας είναι επίσης πάντοτε καλομελετημένες με γνώμονα την ικανοποίηση όλων, συμπεριλαμβανομένων και των τελικών καταναλωτών. Συνυφασμένα με τη γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας, έχουν οδηγήσει την εταιρεία μας στην πρώτη θέση των προτιμήσεών σας. Είμαστε έτοιμοι, πρόθυμοι και με τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με ποιοτική εργασία, αξιοπιστία και συνέπεια.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Μπομπονιέρες Βάπτισης - Γάμου
Κουτιά Χάρτινα Γάμου - Βάπτισης
Κουφέτα - Πουγκιά
Διακοσμητικά

Στοιχεία Αναζήτησης: Μπομπονιερες Μπομπονιερα, Βαπτιστικα, Στεφανα Γαμου, Τουλια, Κουφετα, Λαμπαδες, Γουρια, Τσαντες Δωρων Χαρτινες Υφασματινες, Βαπτιση, Γαμος, Ειδη Γαμου, Ειδη Βαπτισης, Πασχαλινα Ειδη, Χριστουγεννιατικα Ειδη, Διακοσμηση Γαμου Βαπτισης
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Ωράριο καταστημάτων.
 
Μοιράσου το: