Κατηγορίες
Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας, Κλειστά Κυκλώματα Τηλεοράσεων
Συναγερμοί
Υπηρεσίες Security
Περιγραφή Επιχείρησης
Τα στελέχη της TAURUS HELLAS SECURITY δραστηριοποιούνται στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας από το 1987 και τα τελευταία χρόνια με τα συστήματα ασφαλείας. Η Taurus Hellas Security καινοτομεί αφού συνδυάζει την ασφάλεια με πάρα πολλές υπηρεσίες και αυτοματισμούς, δημιουργώντας έξυπνα συστήματα ασφαλείας, με άπειρες δυνατότητες και ευκολίες για τον χρήστη.
Η επιτυχία της Taurus Hellas Security στηρίζεται στην πολυετή πείρα μας και στο ειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζοντας ποιότητα, ασφάλεια, λειτουργικότητα και οικονομία, ανάλογα με τον κάθε πελάτη χωριστά.

Λειτουργεί υποκατάστημα στην οδό Μεραρχίας 64, Σέρρες με τηλέφωνο 2321030301.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι: Συστήματα ασφαλείας, συναγερμοί και κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, 24ωρο κέντρο λήψεων σημάτων και εικόνας, αυτοματισμοί, περιπολίες, άμεση επέμβαση, στατικές φυλάξεις και όλα αυτά πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις του πελάτη. Λειτουργούμε πάντα γρήγορα και εχέμυθα, για τη δική σας ασφάλεια.

Στοιχεία Αναζήτησης: Συναγερμος, Περιπολιες, Αμεση Επεμβαση, Security, Καμερες, Κεντρο Ληψης Σηματων, Κεντρο Ληψης Εικονας, Παρακολουθηση, Gps, Ωρομετρηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
 
Μοιράσου το: