Κατηγορίες
Οδοντίατροι, Ορθοδοντικοί, Γναθοχειρουργοί
Περιγραφή Επιχείρησης
Πρωταρχικό μέλημα στο Ιατρείο μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υπηρεσιών σε ένα καθαρό, φιλόξενο και άνετο περιβάλλον. Επίκεντρο είναι ο ασθενής, η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματός του και η ασφάλειά του. Η χρήση υψηλής τεχνολογικής υποδομής, η επιμονή στη λεπτομέρεια και η εμπειρία, εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Το Ιατρείο μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 150 τ.μ. όπου περιλαμβάνει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, UNIT ANTHOS, Μικροσκόπιο (Carl Zeiss), Ψηφιακό Ακτινογραφικό Μηχάνημα (RAY MAGE), Laser (Diodent Micro 980), ενδοστοματική κάμερα (RAY MAGE) τρία Μηχανήματα Υπερήχων EMS, System B, Obtura, V.D.W, Ειδικά Εργαλεία για την αντιμετώπιση ακόμα και πολύ σπάνιων οδοντιατρικών περιπτώσεων, καθώς και άνετους χώρους υποδοχής που διακρίνονται από την αισθητική και τη λειτουργικότητα.
Η αρχιτεκτονική σύλληψη του Ιατρείου είχε ως κύριο στόχο την περιήγηση του επισκέπτη με τέτοιο τρόπο, ώστε η υποδοχή του να γίνεται σε έναν χώρο που να λειτουργεί περισσότερο ως διαδραστικός και λιγότερο ως χώρος αναμονής οδοντιατρείου, με πρόσβαση στο διαδίκτυο και σε διεθνές δίκτυο τηλεοπτικών καναλιών.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ένα υγιές χαμόγελο είναι πάντα όμορφο και λαμπερό!
Σε αυτό συμβάλει και ο οδοντίατρος, αφού είναι δίπλα σας για να σας δώσει λύσεις και τεχνικές για να αποκτήσετε το χαμόγελο που πάντα επιθυμούσατε.
Οι οδοντιατρικές υπηρεσίες που προσφέρει o κος Λουράντος Παναγιώτης καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα:
ορθοδοντική
ψηφιακή ακτινογραφία
παιδοδοντία
ενδοστοματική κάμερα
γναθοχειρουργική
ενδοδοντικό μικροσκόπιο
εμφυτεύματα
λεύκανση με laser
περιοδοντολογία
σφράγισμα (χωρίς τροχό)
προσθετική
αισθητική οδοντιατρική
πρόληψη (διάγνωση - θεραπεία)

Στοιχεία Αναζήτησης: Απονευρωσεις, Εμφυτευματα, Προσθετικη, Ενδοδοντια, Ορθοδοντικη Παιδοδοντια, Περιοδοντολογια, Ψηφιακη Ακτινογραφια Δοντιων, Ενδοδοντικο Μικροσκοπιο, Αισθητικη Οδοντιατρικη, Λευκανση Me Laser
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Φωτογραφίες
 
 
 
Μοιράσου το: