Κατηγορίες
Ψυχολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η Σοφία Θ. Δρόσου είναι ψυχολόγος, απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύτηκε στην εξελικτική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί με τα ψυχομετρικά tests παιδιών – εφήβων – ενηλίκων αλλά και με την εκπαίδευση ενηλίκων με ειδικές ανάγκες. Έχει αποκτήσει master στο Νευρο-γλωσσικό προγραμματισμό (NLP) και προσεγγίζει θεραπευτικά περιπτώσεις νευρωσικών διαταραχών (αγχώδεις διαταραχές, κρίση πανικού) και καθημερινής λειτουργικότητας μέσω αυτής της προσέγγισης. Με την εργασιακή πείρα 17 ετών σε χώρους ψυχικής υγείας, σχολεία, παιδικούς σταθμούς και ιδιωτικά κέντρα αποκατάστασης διαθέτει ένα ευρύ πεδίο θεραπευτικής εμπειρίας. Είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνουσα του κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας με έδρα τις Αχαρνές.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Ατομική Ψυχοθεραπεία ενηλίκων και εφήβων με δυσκολίες σε θέματα όπως άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, φοβίες, εθισμός κ.ά.
Ομαδική Ψυχοθεραπεία και ομάδες υποστήριξης και αυτογνωσίας
Θεραπεία Ζεύγους.
Ψυχοθεραπεία Online για άτομα εκτός Αττικής ή που προτιμούν τη διαδικτυακή επικοινωνία.
Δεξιότητες επικοινωνίας για ομάδες και ζευγάρια.
Συμβουλευτική γονέων ειδικά σε θέματα διαδικτύου.
Διαχείριση τραυματικών διαδικτυακών εμπειριών εφήβων - ενηλίκων.
Ενοποίηση δυνητικής - πραγματικής ταυτότητας.

Στοιχεία Αναζήτησης: Ψυχοθεραπεια, Φοβιες, Ψυχολογος Για Εφηβους, Αυτογνωσια, Καταθλιψη, Ψυχολογικη Υποστηριξη, Διαχειριση Αγχους, Διαχειριση Πενθους, Συνεδριες Μεσω Skype, Κρισεις Πανικου
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: