Κατηγορίες
Γαστρεντερολόγοι
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , Διευθυντής Γαστρεντερολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Μητέρα  
Περιγραφή Επιχείρησης
O Γεώργιος Κ. Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19/3/1970. Αποφοίτησε το 1987 από το Πρότυπο Λύκειο Αναβρύτων και το 1993 πήρε με "άριστα" το πτυχίο της ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφού εξέτισε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό και το αγροτικό του στο άγονο περιφερειακό ιατρείο της νήσου Ίου, ειδικεύθηκε στην Γαστρεντερολογία στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας.
Το 2002 έλαβε υποτροφία από την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία και μετεκπαιδεύθηκε στα Wolfson Digestive Diseases Centre, University of Nottingham UK ως Advanced Endoscopy Research Fellow και Endoscopy department, University of Mainz, Germany στις προηγμένες μικροενδοσκοπικές διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές (μεγεθυντική ενδοσκόπηση, χρωμοενδοσκόπηση, Narrow Band Imaging, confocal endomicroscopy, autofluorescence endoscopy, ενδοσκοπική βλεννογονεκτομή, φωτοδυναμική θεραπεία σε οισοφάγο Barrett’s).
Χρησιμοποιεί την μέθοδο της υψηλής ευκρίνειας μεγεθυντικής χρωμοενδοσκόπησης που είναι ουσιαστικά επανάσταση στην πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία των προκαρκινικών καταστάσεων και του πρώιμου καρκίνου στο πεπτικό.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 07:30 έως 16:00 στο νοσοκομείο Μητέρα.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων

Κύρια ενδιαφέροντά του αποτελούν: η μελέτη ασθενών με οισοφάγο Barrett’s και η ενδοσκοπική θεραπεία της δυσπλασίας (βλεννογονεκτομή, ablation με το σύστημα Halo), η παρακολούθηση ασθενών με φλεγμονώδη νόσο του εντέρου και η μελέτη του παχέος εντέρου με πανχρωμοενδοσκόπηση, η παρακολούθηση ασθενών με δυσπλασία στο στομάχι,η αφαίρεση μεγάλων και επίπεδων πολυπόδων στο πεπτικό,η ενδοσκοπική θεραπεία της παχυσαρκίας με το σύστημα Apollo Overstitch, η αντιμετώπιση επιπλοκών χειρουργείων παχυσαρκίας, συριγγίων και διαφυγών με το σύστημα Apollo Overstitch, η μελέτη της εντερικής χλωρίδας και παρακολούθηση των ασθενών με ευερέθιστο έντερο.

 • Γαστροσκόπηση - Κολονοσκόπηση
 • Μεγεθυντική ενδοσκόπηση – Narrow Band imaging
 • Τεστ αναπνοής για διάγνωση τροφικής δυσανεξίας
 • Ενδοσκοπική Βλεννογονεκτομή
 • Ενδοσκόπηση με κάψουλα
 • Οισοφάγος Barrett’s – Ablation με το σύστημα HALO
 • Διερεύνηση δυσπλασίας στο στομάχι
 • Ενδοσκοπική τοποθέτηση γαστροστομίας
 • Ενδοσκοπική θεραπεία της Παχυσαρκίας με το σύστημα Apollo Overstitch
 • Ενδοσκοπική θεραπεία συριγγίων / διαφυγών με το σύστημα Apollo Overstitch
 • Χρωμοενδοσκόπηση

Στοιχεία Αναζήτησης: Οισοφαγος Barrett, Κολιτιδα, Παλινδρομηση, Κολονοσκοπηση, Γαστροσκοπηση, Ευερεθιστο Εντερο, Ελκωδης Κολιτιδα, Γαστροοισοφαγικη Παλινδρομηση, Νοσος Crohn, Αιμορροϊδοπαθεια, Θεραπεια Παχυσαρκιας Ενδοσκοπικες Επεμβασεις, Κοιλιοκακη, Δυσκοιλιοτητα
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Όλη την Ελλάδα
Φωτογραφίες
 
Μήνες Λειτουργίας
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Ωράριο Λειτουργίας
Τετάρτη από 17:00 έως 22:00
 
Μοιράσου το: