Κατηγορίες
Διαιτολόγοι, Υγιεινή Διατροφή
Διαιτολογικά Κέντρα
Διατροφολογικά Κέντρα
Διατροφολόγοι
Κλινικοί Διαιτολόγοι
Περιγραφή Επιχείρησης
Η διαιτολόγος Μαμάτσιου Αναστασία αποφοίτησε από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Κλινική Διατροφή. Στα πλαίσια της συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης ολοκλήρωσε το πρόγραμμα Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία.
Έχει ασχοληθεί εκτενώς με τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών και την παιδική παχυσαρκία, θέμα που αποτέλεσε και την πτυχιακή της εργασία. Συνεργάζεται με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και σχολεία με σκοπό τη βιωματική προσέγγιση της αγωγής υγείας των παιδιών σε θέματα διατροφής. Και ήταν βασικό μέλος πολυεθνικής εταιρείας για την εκπόνηση εκπαιδευτικού προγράμματος διατροφής σε μαθητές δημοτικών σχολείων, στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση των μαθητών σχετικά με την αναγκαιότητα και τις έννοιες της σωστής διατροφής.
Συνεργάστηκε με μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων της Θεσσαλονίκης παρεχόντας διαιτολογικές υπηρεσίες, λιπομετρήσεις, σωματομετρήσεις, συμβουλές διατροφής και σχεδιασμός εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής. Απέκτησε με επιτυχία τον βασικό τίτλο ως Personal Trainer. Διατηρεί το διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 2017 και στην Καβάλα από το 2014.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Διατροφή & ζωή: Διατροφική υποστήριξη σε όλες τις ηλικίες, με σωστές επιλογές και αλλαγές της καθημερινότητας με σκοπό την καλύτερη ποιότητα ζωής.
Συμβουλευτική διατροφή για όλη την οικογένεια: «Μαθαίνω να τρώω σωστά». Η εισαγωγή μιας ποικιλίας τροφίμων από την παιδική ηλικία, με ισορροπημένη κατανομή γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας και επαρκή πρόσληψη υγρών και θερμίδων βοηθούν το παιδί να αναπτύξει από μικρή ηλικία μια καλή αίσθηση της πείνας και του κορεσμού.
Διατροφή για απώλεια / αύξηση βάρους: Η βελτίωση των διατροφικών συνηθειών, του μεταβολικού ρυθμού και η παροχή γνώσεων και εκπαίδευσης, μπορεί να οδηγήσει στο φυσιολογικό βάρος και στη διατήρηση του.
Διατροφή για παιδιά, εφήβους, αθλητές
Διατροφή για εγκυμοσύνη & θηλασμό:
Έλεγχος βάρους και διατροφική υποστήριξη πριν και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ασφαλής απώλεια βάρους για υπέρβαρες και παχύσαρκες γυναίκες, για την αποφυγή παθολογικών καταστάσεων.
Διατροφική υποστήριξη παθολογικών καταστάσεων:
Πρόληψη και διατροφική αντιμετώπιση παθολογικών καταστάσεων
Διατροφική αξιολόγηση
Μέτρηση βασικού μεταβολισμού & ανάλυση σύστασης σώματος: λιπομέτρηση

Στοιχεία Αναζήτησης: Παιδικη Παχυσαρκια, Λιπομετρηση, Διατροφη Αθλητων, Διατροφη Εγκυων, Διατροφη Στο Θηλασμο, Διατροφη Για Διαβητικους, Απωλεια Βαρους, Ανορεξια Βουλιμια, Παιδικη Εφηβικη Διατροφη, Διατροφη Για Χοληστερινη, Διατροφη Και Θυρεοειδης, Διατροφικες Διαταραχες, Απωλεια Αυξηση Βαρους, Διατροφη Και Ευερεθιστο Εντερο, Διατροφη Και Παλινδρομηση
Περιοχές που Εξυπηρετεί
Θεσσαλονίκη
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα από 18:00 έως 21:00
Τρίτη & Πέμπτη από 09:00 έως 21:00
Παρασκευή από 10:00 έως 16:00
 
Μοιράσου το: