, 2431600788
Κατηγορίες
Συνεργεία Αυτοκινήτων
Συνεργεία Audi
Συνεργεία Seat
Συνεργεία Skoda
Συνεργεία VW - Volkswagen
Περιγραφή Επιχείρησης
Το σύγχρονο συνεργείο μας προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι την πιο «δύσκολη» αποκατάσταση μιας βλάβης.
Το άριστα καταρτισμένο και πεπειραμένο προσωπικό μας θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Δεν είναι τυχαίο ότι η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχουμε μας έχει καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα συνεργεία της ευρύτερης περιοχής, με αφοσιωμένους πελάτες.
Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, μαζί με τον σύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό μας, αποτελούν την εγγύηση για την άψογη συντήρηση, αναβάθμιση ή επισκευή του αυτοκινήτου σας. Και αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα στο χρόνο παράδοσης που υποσχόμαστε.
Τα ανταλλακτικά και λιπαντικά που χρησιμοποιούμε, γνήσια ή Aftermarket, είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας γνωστών κατασκευαστών.
Με τους πελάτες μας αναπτύσονται σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας. Ελάτε κι εσείς να ενταχθείτε στην παρέα μας!
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
  • Υγραεριοκίνηση
    Μετατρέψτε το αυτοκίνητό σας να κινείται με υγραέριο και με βενζίνη και γλιτώστε χρήματα. Η χρήση του για την κίνηση οχημάτων (υγραεριοκίνηση), αποκτά αυξανόμενη υποστήριξη, ως καύσιμο που είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η υγραεριοκίνηση έχει αναγνωριστεί εδώ και πολλά χρόνια ως απάντηση στην προσπάθεια αναζήτησης εναλλακτικών καυσίμων. Το υγραέριο είναι το πιο σημαντικό και αποδεκτό εναλλακτικό καύσιμο στον τομέα του αυτικινήτου
  • Μπαταρίες
    Στο συνεργείο μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη γκάμα μπαταριών Banner. Η φίρμα Banner βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες μπαταριών αυτοκινήτου στον κοσμο. Προμηθεύει πολλές σημαντικές κατασκευαστικές αυτοκινήτων, όπως η Audi, BMW, VW, Chrysler, Porsche και Mercedes με μπαταρίες για την πρώτη τοποθέτηση. Τα προϊόντα Banner έχουν αποδείξει την αξία τους στο κρύο της βόρειας Σκανδιναβίας και στη ζέστη της Αφρικής.
  • Γνήσια Ανταλλακτικά – Λιπαντικά
    Μεγάλη παρακαταθήκη σε ανταλλακτικά, τόσο γνήσια, όσο και Aftermarket, με τιμές που καλύπτουν όλες τις δυνατότητες και πάντα σε συνεννόηση με τον πελάτη. Διαθέτουμε, επίσης, μία αξιόλογη γκάμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για οχήματα της VW GROUP, εισαγωγής μας, τα οποία ελέγχονται και επισκευάζονται από το συνεργείο μας, πριν χρησιμοποιηθούν, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία του οχήματος σας.
  • Service

Στοιχεία Αναζήτησης: Συνεργειο Volkswagen Group, Service Επισκευη, Audi Seat Volkswagen, Skoda
Περιοχές που Εξυπηρετεί
 
Μοιράσου το: